No nie wiem. Szef dopiero co sprzedał yariskę 1.3 czy 1.4. Lał olej i jeździł, nie psuła mu się.ez bym sie nie pakowal w diesla w tanim aucie
Lał rzadko, bo po trasie 5km w każdą stronę, a więc na permanentnie zimnym silniku, paliło toto 4l.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No nie wiem. Szef dopiero co sprzedał yariskę 1.3 czy 1.4. Lał olej i jeździł, nie psuła mu się.ez bym sie nie pakowal w diesla w tanim aucie
No nie wiem. Szef dopiero co sprzedał yariskę 1.3 czy 1.4. Lał olej i jeździł, nie psuła mu się.
Lał rzadko, bo po trasie 5km w każdą stronę, a więc na permanentnie zimnym silniku, paliło toto 4l.
każdy diesel bez wyjątku to większe koszty naprawy niż w benzynie...no chyba że mówimy o jakimś wolnossącymtylko zależy jakim
Przerażające..Taka ciekawostka
Tam gdzie była wygięta to się znów wygnie tyle, że przy 3x mniejszym obciążeniu.teraz nikt nie wie jak to się poskłada
piny od komunikacji wogole nie sa nawet podlaczone