I check się nie zapalił? Takie rzeczy tylko w oplu :huh:Była przerwa w okablowaniu bezpośrednio pomiędzy sondą (kolektor), a kostką dalszego okablowania instalacji.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
I check się nie zapalił? Takie rzeczy tylko w oplu :huh:Była przerwa w okablowaniu bezpośrednio pomiędzy sondą (kolektor), a kostką dalszego okablowania instalacji.
hehe.. licytacja trwa.. też potrafię zejść <7l/100 jak bym bardzo chciał to pewno okolice 6l też realne.. choć średnio robię ok 8 do 9 l/100.. miasto / autostrada.
1,8 benz. 200km 350 Nm(M271) automat
I check się nie zapalił? Takie rzeczy tylko w oplu :huh:
mam wersję z turbiną.. z kompresorem były słabsze... i paliły więcej.. w C250 CGI ma seryjnie 204km. Ja miałem C200.. i zrobiłem na parametry jw. w Warszawie kilka miejsc oferuje program..
To nie jest wcale długa skrzynia.. ja przy 2500obr. na najwyższym biegu mam jakieś 130km/h.. a wiem, że potrafią być i dłuższe skrzynie.. to sporo zmienia spalanie na trasie..100kmh jest ~2400-2500rpm .
Widać mam takie a nie inne kopyto i kropka.
Przecież napisałem że przy 100kmh jest około 2400obr@Oskar29 - tak w benzyniaku.. - na niskich prędkościach ok 100km/h masz tam pewno 1700- 2000 obr.
silnik benzynowy jest najefektywniejszy przy prawie całkiem otwartej przepustnicy.. więc z tym delikatnym traktowaniem wychodzi dość różnie..
w małych starszych autach to jest standardowa wartość. Ja mam identycznie.tak to na 5-tym biegu 100km/h i 3krpm