ale jakie? bo klasa/polka opon sie liczyKupiłem wczesniej auto na wielosezonówkach.
Nie testowałem ich zimą ale latem bujały autem,
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ale jakie? bo klasa/polka opon sie liczyKupiłem wczesniej auto na wielosezonówkach.
Nie testowałem ich zimą ale latem bujały autem,
Jedne i drugie są najbardziej popularnymi pod względem cena/jakość jeśli ktoś przez chwilę się zastanawia nad wyboremUżytkuje drugi sezon Uniroyal RainSport 3.
Potwierdzam, na mokrym bardzo dobrze sobie radzą.
Co do zimówek użytkuje Nokian WR D4 również bardzo fajne oponki.
wiele osob myli opony zimowe z oponami sniegowymiKiedy widzieliście ostatni raz w Trójmieście kopny śnieg żeby zimowki się przydały ? W większości to jest roztopione błoto posniegowe a w tym takie wielosezony sprawdzają się ok.
w PL warunkach.. niestety.. mnie to też bardzo przeszkadza.. ale jest spora szansa, że jak zostawisz sobię przerwę większą niż długość samochodu - to Ci się ktoś w nią wstawi ;-) , co gorsza zwłaszcza na autostradach jest to niezależnie od prędkości podróżowania...Dlatego trzyma się wystarczający odstęp żeby coś można było zrobić a nie siedzi się na tyłku.
Jaki byś polecił interfejs OBD2 do opla Astry G ?bo nie mają te urządzenia multiplexera w środku do zmiany pinu, bądź nie obsługują wszystkich protokołów
Jaki byś polecił interfejs OBD2 do opla Astry G ?
Zależy mi na pełnej diagnostyce w przystępnej cenie , może być do PC po USB