Temat poświęcony wiertarkom - waszych spostrzeżeń, wyboru i doświadczeń z tymi urządzeniami przy budowaniu sprzętu audio.
Zapraszam do dyskusji.
Zapraszam do dyskusji.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Myślę, że do kołków SDSa nie będę potrzebował...
Dobra, inaczej... Nie raz już robiłem tego typu rzeczy, w żelbecie wiercił nie będę i jestem pewien że wiertarka za 5stówek w pełni mnie będzie satysfakcjonowała. Nie mniej w tych okolicach cenowych jest tyle modeli, że nie wiem na co się zdecydować i tu jest największy problem. Szukam wiertarki udarowej a nie SDSa, bo mogę sobie go pożyczyć w razie potrzeby.
A jaką masz różnice między wiertarką udarową a sds ? Bez zagłębiania się w budowę i sprawy jakieś techniczne dla Ciebie nie ma to różnicy... Używałem trochę takiego boscha któremu można było w łatwy sposób zdjąć główkę i założyć główkę na zwykłe wiertła (nie dodatkową wkładaną przejściówkę).Szukam wiertarki udarowej a nie SDSa, bo mogę sobie go pożyczyć w razie potrzeby.