Nie wiem czy byla juz o tym mowa, ale czy projekt udostepnisz na forum ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Łatwiej się krew zmywa ![]() | ![]() |
Nie wiem czy byla juz o tym mowa, ale czy projekt udostepnisz na forum ?
marian, szkoda, że nie wrzucisz chociażby szkicu zewnętrznego, bo oprócz oryginalnych wymiarów to ok są dostępne ale na jakiej wysokości jest zrobiony skos z przodu i na jakiej z tyłu albo pod jakim kątem pochyliłeś górne ścianki fajnie by było wiedzieć.
rozumiem, że część projektów sporo osób tutaj obecnych nie chce umieszczać publicznie no ale bez przesady same wymiary zewnętrzne obudowy "why not?"
klepania na pałę byle tylko przypominało to stwór za dobrych kilka tysięcy dolców
Nie musisz, jak byś nie zczaił to w tym poście się do tego między innymi przyznaje. | ![]() |
daj sinusa na częstotliwość rezonansową przetwornika we free air o napieciu równym 80% mocy znamionowej, poczekaj 5-10 min i gotowe. Największe wychylenie cewki z gapu, utrwalanie i stabilizacja nieliniowości dolnego zawieszenia, co powoduje zmniejszenie F0 oraz Qts.Głośniki podłączyłem, niech się wygrzewają.
Sluchasz na nich caly czas?
A masz juz pomysl na wykonczenie? Tzn kolor, rodzaj lakieru etc?
Jakie przetworniki masz teraz zainstalowane w ostatniej wersji?