Nowy PA400 z tej firmy: http://www.subwoofery.pl/page3.php
Nie ma go jeszcze na tej stronie.
Nie ma go jeszcze na tej stronie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Marian , jak się sprawuje ten PA400 ?
Z jakim głośnikiem go używasz ?
Coś mi się wydaje że moc jest mocno zawyżona i realnie to jakieś 260W RMS jest osiągalne z tego panelika.
czemu robisz te kolumny jako aktywne/półaktywne ? Nie masz wzmacniacz który dałby radę z 10" głośnikiem ?
Spodobał mi się taki ukałd, 2way + sub.
Pomyślałem że można by to złożyć do kupy jako kolumny ala 3way, tyle że głośnik basowy puścić aktywnie.
Można wtedy zasilić takie kolumny kilkuwatową lampą a bas będzie mocny i bez przesteru.
Dodatkowym atutem jest fakt, że możemy sobie ustawić tyle basu ile chcemy.
A jak zamierzasz odciąć średniaka od dołu?
podłaczyć do wejścia wysokopoziomowego (którego jeszcze nie ma) w panelu PA400 (wpinamy się do jednej z dwóch opcji kablem głośnikowym, a zworkami łączymy ów gniazda głosnikowe z gniazdami wejścia wysokopoziomowego).
będzie ? ktoś Ci przerabia czy firmowy update ?
Ma... tylko po co to komu?Chyba panel mini DSP ma opcje odcięcia basu z monitorów( albo jakiś z akkusa), w tym przypadku sekcji średnio-wysoko.
Marian jednym kondem większej wartosci odetniesz niskie czestotliwosci od monitorów