Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No w Lidlu są te zajebyste dla leworęcznychLidla?
A mnie w takiej kwocie właśnie kusi kupić sieciową, głównie robię coś w warsztacie i to niezbyt często, więc akumulatora trochę szkoda, żeby sobie leżał, a taka sieciowa ma przy okazji większą moc i pewnie łatwiej będzie coś wywiercić.
Tylko widział ktoś w jakimś markecie do kupienia w okolicach tej ceny co noname na allegro (około 70zł)?
Ostatecznie rozważę aukcję, ale wolałbym osobiście i żeby przede wszystkim nie było problemów z gwarancją, bo te sprzęciki no name potrafią szybko wyzionąć wirnik i wtedy hajsu szkoda.
Jakis czas temu kupywalem w castoramie wkrętarkę sieciowa skill'a ponizej 100pln.
Pracowała do tej pory bardzo intensywnie nawet przy mieszaniu zaprawy podczas remontu i żyje nadal. 5m kabla w komplecie jest wystarczające zeby komfortowo pracować w warsztacie![]()
Bez problemu. Ja takimi wynalazkami kręciłem karton gips, do blachy (nawet geberit) nawet sie nie zająknie. Tylko ważne żeby była 2 biegowa, wtedy używasz jako wiertarka i wkrętarka.A coś poważniejszego, czyli góra wiertło 10-12mm (przełączniki, oprawki LED w obudowach) w stali da rady? Mam na myśli cienką blachę na obudowy.
osobiście nie polecam tej firmy, były bardzo duże problemy z serwisem wiertarki tej marki - wróciła w gorszym stanie niż przed naprawą. Tylko dzięki kierownikowi sklepu OBI w którym była kupiona udało się odzyskać pieniądze.Einhell 12V TC-CD12LI
Bez problemu. Ja takimi wynalazkami kręciłem karton gips, do blachy (nawet geberit) nawet sie nie zająknie. Tylko ważne żeby była 2 biegowa, wtedy używasz jako wiertarka i wkrętarka.
Wraz z prostownikiem i filtrem.Czy przeróbka polega na dołożeniu odpowiednio mocnego transformatora zasilającego ?
Nie. NIe nadaje się.Albo zasilacza impulsowego![]()