• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wspólne AudioShow 2008 ? Organizacja :)

Szanowna Klientko, Szanowny Kliencie,
niestety wyniki wyszukiwania nie zostały w międzyczasie zapamiętane. Dlatego też prosimy o wystartowanie nowego zapytania tutaj klikając.
O ktorej masz wyjazd z katowic?
W sumie racja, zobaczymy jak to bedzie ;)

Wyjazd z katowic mam o 04:23, ale nie wiem czy nim pojade, bo z to są TLK, więc bilety muszą być wcześniej zamówione. Orientujesz się może ile kosztuje bilet w dwie strony PKP Intercity? A może jest ktoś kto pojedzie na 100% samochodem z katowic lub okolic, chętnie bym się zabrał, oczywiście dorzucę się do benzyny.

dobra, zostal tydzien do AS a koszalin ma problemy
michal nie jedzie bo idzie na kolegi 18-stke
audiobus spłonął :!: :cry: ja mam nie wazne prawko a PKP jest drogo :oops:
tak wiec albo pozyczamy samochod z gazem i zabieramy kogos po drodze albo zostaje nam PKP :???:

1. Maxi - - Anopol
2. Dres - Anopol
3. Marian + Wojtek - - Anopol
4. Aisha
5. Quester
6. ŁukaszN (jeśli mIKI pojedzie)
7. pan_membran (na pewno:P)
8. Grzesio
9. Seweryn
10. Yoshi
11. Errorexe1929 i Przyjaciele (od 2 do 10 osób)
12. dolphin123
13. Nevon
14. Pawel S
15. UKA
16. mIKI
17. melisław
18. xys
19. Tanner ul. krochmalna (jakis tani 'apartament')
20. Bocian (musi sie jeszcze zdecydowac) -Anapol
21. Opiola - na 100%
22.
23.
24.

Zastanawia mnie AKKUS, w przewdoniku napisano:
"Po dziesięciu latach działalności na rynku przyszedł czas na przełomowe zmiany. Firma Akkus znana do tej pory z dystrybucji głośników, komponentów oraz szerokiej gamy osprzętu, a także zestawów do montażu i urządzeń pomiarowo-projektowych, staje się producentem zestawów głośnikowych.
Audio Show 2008 jest pierwszą okazją do prezentacji serii zestawów głośnikowych wysokiej jakości w umiarkowanej cenie. "

1. Maxi - - Annopol
2. Dres - Annopol
3. Marian + Wojtek - - Annopol
4. Aisha
5. Quester
8. Grzesio
9. Seweryn
10. Yoshi
12. dolphin123 Annopol (zabieram sie z XYSem)
13. Nevon
14. Pawel S
15. UKA
16. mIKI
17. melisław
18. XYS Annopol
20. Bocian (musi sie jeszcze zdecydowac) -Annopol
21. Opiola - na 100%
22.
23.
24.

Panowie, to moze ustalimy o ktorej sie spotykamy przed hotelem? Zeby wieksza grupa od razu chodzic, a nie jak rok temu kazdy sie szukal...

no ja powoli wypelniam plan zrobienia auta do wyprawy na audio-show;)
zostaly amortyzatory na tyl, wymienic uszczelke pod misa olejowa i w droge;) tak ze ja i LukaszN bedziemy:)

i przylanczam sie do Maxiego, o ktorej i gdzie sie spotykamy?:)

zalezy o ktorej dojedziemy. nie ma sie co umawiac przed,ja i tak nie bede z grupa chodzil bo zaplanowalem juz sobie pewne rzeczy,wiem co chce zobaczyc i dokladnie obejrzec i posluchac. Po AS mozemy sie spodkac,a zreszta w hotelu i tak sie znajdziemy bo przeciesz koszulki macie.

no ale chyba fajnie byloby zrobic sobie chociaz pamiatkowe zdjecie cala gromada...

Ja proponuje zaczać od samego poczatku i spotkać sie już o 10 przed wejsciem, obgadamy co i jak, pozwiedzamy troche wystaw w hotelu (moze ktoś jakiś ciekawy plan "wycieczki" ułoży) później na jakiś obiadek trzeba było by wyskoczyć i dalej zwiedzeć ewentualnie jakieś piwko ;)

Zreszto jeżeli będziemy zwiedzać wystawy razem, to nasze koszulki zrobią większe wrażenie :mrgreen:

to moznaby zrobic zbiorke w okreslonym miejscu o okreslonej porze np o 11.30 czy 12.00 bo fakt ze kazdy dotrze o innej porze;)

mIKI napisał:
to moznaby zrobic zbiorke w okreslonym miejscu o okreslonej porze np o 11.30 czy 12.00 bo fakt ze kazdy dotrze o innej porze;)
Popieram, dokładnie :)
opiola, i jak, jedziesz tymi TLK? Bo my chyba też nimi śmigniemy, tylko problem jest taki, że w BB sie nie zatrzymują. Podjedziemy do katowic autem i na dworcu sie możemy spotkać i razem jecheć w pociagu. Nie wiesz gdzie moge zostawic auto na 3 dni w katowicach kolo dworca? :D

+ dalex1 i otiz21

Znajdzie sie miejsce u kogos w aucie dla nas ?

my z Pomorza mozemy dojechac do : Gd ,Tczewa, Bydzi ...

Elo majstry ;) Aktualizacja ;)

1. Maxi - - Annopol
2. Dres - Annopol
3. Marian + Wojtek - - Annopol
4. Aisha
5. Quester
8. Grzesio
9. Seweryn
10. Yoshi
12. dolphin123 Annopol (zabieram sie z XYSem)
13. Nevon
14. Pawel S
15. UKA
16. mIKI
17. melisław
18. XYS Annopol
20. Bocian - Annopol
21. Opiola - na 100%
22.
23.
24.

bociek14 napisał:

Tylko nie majstry,dzis jakis zul do mnie (nas) tak powiedzial i zle mi sie to kojarzy.

Edit rozpiski:

1. Maxi - Annopol
2. Dres - Annopol
3. Marian + Wojtek - Annopol
4. Aisha
5. Quester
8. Grzesio
9. Seweryn
10. Yoshi
12. dolphin123 -Annapol
13. Nevon
14. Pawel S
15. UKA
16. mIKI
17. melisław
18. XYS -Annopol
20. Bocian - Annopol
21. Opiola [/quote]

widze ze w Annapolu bedzie niezla imprezka :D

Powrót