O ktorej masz wyjazd z katowic?Szanowna Klientko, Szanowny Kliencie,
niestety wyniki wyszukiwania nie zostały w międzyczasie zapamiętane. Dlatego też prosimy o wystartowanie nowego zapytania tutaj klikając.
W sumie racja, zobaczymy jak to bedzie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
O ktorej masz wyjazd z katowic?Szanowna Klientko, Szanowny Kliencie,
niestety wyniki wyszukiwania nie zostały w międzyczasie zapamiętane. Dlatego też prosimy o wystartowanie nowego zapytania tutaj klikając.
Ale na piechotęopiola napisał:z dworca centralnego do Sobieskiego jest 10 minut drogi.
Cała tylna kanapa Mondeo... ew. kogoś mogę w roli bagażu wrzucić do przestrzeni kombi :lol:Pawel S. napisał:czyli jedziesz sam? czy az tyle miejsca z tylu? :lol:
Nie wiem czy my zdarzymy dojechac do 10 ;]ŁukaszN napisał:spotkać sie już o 10 przed wejsciem,
dokladniemIKI napisał:no ale chyba fajnie byloby zrobic sobie chociaz pamiatkowe zdjecie cala gromada...
jak bedziemy jechali PKP to bedziemy po 11 :???:Maxi napisał:Nie wiem czy my zdarzymy dojechac do 10 ;]
Popieram, dokładniemIKI napisał:to moznaby zrobic zbiorke w okreslonym miejscu o okreslonej porze np o 11.30 czy 12.00 bo fakt ze kazdy dotrze o innej porze![]()
bociek14 napisał:Elo majstry