• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wspólne AudioShow 2008 ? Organizacja :)

wlasnie dowiedzialem sie ze w sobote mam dopytke z fizyki. teraz niewiem co wanziejsze - fizyka czy AS :P

Pawel S., wytlumacz panu ze tu chodzi o empiryczna stycznosc z akustyka :)\

no no, silna ekipa, silna ;)

Aktualizacja :razz:

1. Maxi - Annopol
2. Dres - Annopol
3. Marian + Wojtek - Annopol
4. Aisha
5. Quester
6. ŁukaszN
7. pan_membran (na pewno:P)
8. Grzesio
9. Seweryn
10. Yoshi
11. Errorexe1929 i Przyjaciele (od 2 do 10 osób)
12. dolphin123 -Annapol
13. Nevon
14. Pawel S
15. UKA
16. mIKI
17. melisław
18. XYS -Annopol
19. Tanner ul. krochmalna (jakis tani 'apartament')
20. Bocian - Annopol
21. Opiola
22. dalex1
23. otiz21
24. aryan
25. Pgwave z audiostereo

Opracował już ktoś jakiś plan wycieczki?? jakie wystawy warto zwiedzić, a jakie mozna sobie odpuścić ;p

ŁukaszN napisał:
Opracował już ktoś jakiś plan wycieczki?? jakie wystawy warto zwiedzić, a jakie mozna sobie odpuścić

wiem ze fajnie by tak wpasc na pietro sobieskiego cala ekipa w identycznych koszulkach z plakietkami (jak bojowka Zawiszy :mrgreen: ) ale ja odpadam,rok temu tak zrobilem i polowy nie pamietam. Polecam,szczegolnie osoba bedacym pierwszy raz na AS,zeby juz teraz ulozyly sobie plan co tak naprawde chca zobaczyc...warto posiedziec chwile w pokoju i posluchac a nie tylko wejsc i wyjsc.

Bydgoska ekipa zbiera sie pod dworcem PKP o 6 rano i czekamy na Maxiego i Dresa. Maxi bedzie o 6:10 a Dres jeszcze nie wiadomo,z tego co ja sie orientuje to ma pociag ktory bedzie w bydzi dopiero o 7:20. No nic,najwyzej sie poczeka.

Quester napisał:

W związku z obawą o kondycję psychofizyczna każdego z kierowców bardzo chętnie zarezerwuję te 3 miejscówki o ile jeszcze są wolne
Oczywiście zapraszam w sobotę znacznie wcześniej z wiadomych względów
PS, może będą u mnie B200 :grin:

Ponieważ ja niestety się nie wybieram na AS (nie mam koszulki :sad: ) to bardzo liczę na obszerną relację wraz ze zdjęciami :smile:

bart210 napisał:
Ponieważ ja niestety się nie wybieram na AS (nie mam koszulki :sad: )
Ja też nie mam... Ale się zjawię :D Czemu przez brak jakiejś koszulki miałbym się nie zjawić? Wiem, tak głupio trochę... Ale mam nadzieje że koledzy zrozumieją i mnie nie zlinczują za to :D

Witam a moze ktos jedzie ze szczecina z checia dolozyl bym sie do wyjazdu i na paliwo i na koszt eksploatacji auta :) i na jakies trunki by sie cos znalazlo :)

okazalo sie ze na szczescie nie bede sam w pociagu - kolega dalex1 rowniez bedzie nim jechal ;)
pora isc zarezerwowac bilety...

Mam nadzieje tylko ze wszyscy sie pojawia... rok temu tez mialo byc tyle osob a byla tylko garstka :D

lysykrzysiek napisał:
Do pawel.s chyba tez bede w tym pociagu jezeli startuje on ze szczecina bo pociag tez mnie czeka
niejestem pewien czy przypadkiem nie z kolobrzegu :???:
musisz sobie to sprawdzic

[ Dodano: 2008-11-05, 13:14 ]
niestety ze szczecina pociag jedzie inna droga :???: nawet sporo krotsza bo jedziesz ok 5 godzin :]

1. Maxi - Annopol
2. Dres - Annopol
3. Marian + Wojtek - Annopol
4. Aisha
5. Quester
6. ŁukaszN
7. pan_membran (na pewno:P)
8. Grzesio
9. Seweryn
10. Yoshi
11. Errorexe1929 i Przyjaciele (od 2 do 10 osób)
12. dolphin123 -Annapol
13. Nevon
14. Pawel S
15. UKA - niestety nie mogę jechać ze względów losowych - pech :neutral:
16. mIKI
17. melisław
18. XYS -Annopol
19. Tanner ul. krochmalna (jakis tani 'apartament')
20. Bocian - Annopol
21. Opiola
22. dalex1
23. otiz21
24. aryan
25. Pgwave z audiostereo

Powrót