Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dolphin123 napisał:wlasnie nie moge przypomniec a byl tam grubszy gosciu nieogolony...![]()
takero napisał:słuchałem, ale nie tych konkretnie, one stały jako meble niestety
Ale rok temu i ich mozna było sobie posłuchać.
to teraz proszę o podpis pod zdjęciem kto jest ktoQuester napisał:Później się zbiorę i coś napiszę o AS, a tymczasem "silna grupa DIYAUDIO"![]()
Ten ?dolphin123 napisał:No i moim zwyciezca byl zestaw na 18W8531G Revelator wraz z lampa, to jest to do czego bede dazyl...
Pomiędzy Errorexe a ŁukaszN stoi aryan. Wiecej nie pamietam :razz:Rfck napisał:wiecej nie pamietam :roll:
mIKI, do dzieła :twisted:mIKI napisał:kto z lizty sie nie pojawi - dostanie bana na forum![]()
Małe sprostowanie... Nie chodziło mi o tuby w.h.t lecz tuby ze zdjeciu, których nazwy nie znam;p (zdjecie zrobione przez NeVoN'a):Caleb napisał/a
calkiem pozytywnie zaskoczyly mnie tubowe w.h.t.
A mnie negatywniedźwiek tego tubnowego zestawu całkowicie nie przypadł mi do gustu.

tak jest, dokladnie o ten zestaw Oberon II chodziQuester napisał:Ten ?dolphin123 napisał:No i moim zwyciezca byl zestaw na 18W8531G Revelator wraz z lampa, to jest to do czego bede dazyl...
Dobry wybórdolphin123 napisał:tak jest, dokladnie o ten zestaw Oberon II chodzi

Rfck napisał:melisław, moze inne słuchałeś z tego zestawu ? to wszystko jest jednego producenta.
KAPRINT napisał:Zauważyłem jeszcze warte uwagi głośniki: trzydrożna Mediterranea firmy Xavian, również na relevatorach 3 x 18W.531G i niezidentyfikowana przeze mnie kopułka również Scan-speaka. Dwa scany pracują w oddzielnych zamnkniętych komorach. Dźwięk szybki dynamiczny i zaskakująco naturalny na wokalach żeńskich.
KAPRINT napisał:Akkus - bardzo pozytywne wrażenia.