Fountek FW168 w pomiarach u Zapha wypada blado...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To prawda ale w porównaniu do Seas W18EX, który kosztuje ok. 800 zł !Fountek FW168 w pomiarach u Zapha wypada blado...
Szkoda, że Fountek nie ma czegoś podobnego do Visaton AL200.
Szkoda, że FW200 nie nadaje się do BR bo wybór byłby prosty i cena 800 zł za kpl. Głośników do 3W - SZOK !Fountek FW200 spiszę się dobrze w zamkniętej obudowie. Trzeba się zastanowić czy jest sens robić projekt modułowy na tych głośnikach. Przy tych cenach które ma Akkus zestaw 3-drożny nie powinien kosztować kosmicznych pieniędzyMiałem okazję posłuchać wstępnego projektu FW146 + Neo1.0 i jestem bardzo miło zaskoczony in PLUS.
A czy akkus planuje sciagniecie tego glosnika https://www.madisound.com/store/prod...oducts_id=8585 ?
czy zestawy diy będą tańsze?
Na jakie dokładnie zestawy jesteście już konkretnie nastawieni?Prawdopodobnie opublikujemy projekty zwrotnic, rysunki obudów oraz instrukcję sprzedawanych przez Nas zestawów do samodzielnego montażu.
Wiem, że na pewno AKKUS 35A-30.Na jakie dokładnie zestawy jesteście już konkretnie nastawieni?