Hmm już po pierwszych starciach naprawowych oraz po włożeniu nowych lampek, pierwsze miałem RFT i byłem zadowolony, jaki mają wykop i jak ten wzmak gra! własciwie wzmak jest bardzo neutralny a jego dzwiek zalezy od lampek, ogólnie można powiedzięć też że robi to co musi, czyli wzmacnia sygnał

Teraz jade na lampach RCA Top Clear i dzwięk jest na prawde Clear! W każdym segmęcie przenoszenia słychać różnice, bas jest inny wokal jest bliższy milszy, delikaniejszy może, wysokich jest więcej, grają szeroko można powiedzieć, są zróżnicowane i niema mowy o syk syk cyk cyk

Wokale żeńskie to po prostu to co lubie
Aktualnie mam zastrzeżenia do swoich słuchawek aktualnych, w swojej cenie są na prawde dobre ale do tego wzmacniacza to niestety ale mało, (w segmęcie do 500 to rewela one są). Czas na przesiadke! Ale to za miesiąc jak dobrze pojdzie

No i oczywiscie DAC...beresford jest dla mnie za neutralny i za "biedny", niema tej bajki w dzwięku której poszukuje, jest cały czas szaro dla mnie

Więc na DAC też czas przyjdzie. Mogłbym też zaopatrzyć się w CD i nagrać całą muzyke z PC na CDki ale...i tak odpalam PC i tak

A ciągnie 2x tyle co CD i jakość dzwięku jest dobra, po 2 nie stać mnie na tyle sprzętu na raz

musze stopniowo
[ Dodano: 2010-07-23, 22:53 ]
Violet, ponawiam do Ciebie pytanko, Ty jestes ten VIOLET z Audiohobby??