• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wypromuj swoją aukcję !

Obudowa wraz z transformatorami głośnikowymi do budowy wzmacniacza.
Czas trwania aukcji 5dni. Startuje o 21.00.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1667166
d7faa1abe855ad99.jpg

f4949945b75e7430gen.jpg

Nie na temat...
szszszszSZSZSZSZszszszszSZSZSZSZszszszszSZSZSZSZszszszszSZSZSZSZszszszszSZSZSZSZszszszszSZSZSZSZ :)

rozdziel te aukcje!
glosniki osobno, zwrotnica i akcesoria razem

---------- Post dodany o 15:17 ---------- Poprzedni post o 15:17 ----------

lub przynajmniej dodaj w opisie aukcji nazwe glosnikow

Nazwy głośników znajdują się w opisie aukcji od samego początku. No chyba, że masz na myśli tytuł aukcji. Rozdzielać tego nie chcę, gdyż zależy mi na sprzedaniu wszystkiego, za na pewno atrakcyjną cenę. U mnie i tak się te rzeczy kurzą, nie mam czasu ostatnio się tym zajmować. Żeby to miało ręce i nogi, to na dobrą sprawę powinienem rozdzielić wszystkie rzeczy na osobne aukcje, oddzielnie dać Tesle, oddzielnie Visatony, oddzielnie zwrotnice i oddzielnie śmieci. Wtedy każdy mógłby kupić tylko to, co chce. Niestety nie mam czasu bawić się w kilka aukcji, stąd wszystko w jednym worku.

Ostatnia edycja:
Powrót