• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wypromuj swoją aukcję !

Ok.Chyba przesadziłem z tą ceną,ale jest wtedy z czego ubić hehe:) Nowa cena do forumowicza 160zł +15 przesyłka ,taniej nie będzie :) jak nie sprzedam to zostawie je sobie. Pawle jeśli możesz zmień w ogłoszeniach cenę na 160zł

Nowa cena do forumowicza 160zł +15 przesyłka ,taniej nie będzie
uuuuu... nowe głośniki to koszt 170-kilka zł, ze zwrotką niewiele drożej. Patrząc na kopułki SCX'ów - taniej nie będzie, transakcji raczej też nie będzie ;)

---------- Post dodany o 17:47 ---------- Poprzedni post o 17:43 ----------

Głośniki niskotonowe mają powciskane kopułki przez mojego synka,ale grają bez zarzutu
To raczej też nieprawda. Z tego co pamiętam, to SCX'y mają wentylowany układ i jeśli te kopułki są nieszczelne (ciężko ocenić po zdjęciach), to będzie przez nie "furgało" powietrze.

Tak właśnie ,ale policzyłem i wychodzi duzo taniej niz nowe z racji tej ,że tak jak Paweł napisał stx troszkę zawyżył ceny no i przesyłka 25 zł ,a u mnie 15:) wiec jakby nie było 50-60zł taniej ,a to dużo na tak tanich przetwornikach. Pozatym nie chciałbym ich oddać za parę złotych,bo nawet się wahałem czy ich sprzedać.Więc jak transakcji nie będzie to w pewien sposób się ucieszę,bo ciężko się rozstać z pierwszym swoim diy.Pozdrawiam

Zapomniałem napisać ,że nic nie furczy przez kopułki.są szczelne i grają normalnie,po za tym nowy właściciel na 100% ich sobie wymieni pewnie.

Nie na temat...
policzyłem i wychodzi (...)
Nie no, daleki jestem od tego, aby Cię przywodzić do obniżenia ceny. Ile sobie za nie liczysz, to Twoja sprawa i mnie, czy komukolwiek innemu, nic do tego. Niemniej jednak stwierdzam, że w moim przekonaniu to wysoka cena i osobiście wolałbym dołożyć te 50 zł do nowych. Oczywiście jeśli uda Ci się sprzedać je za kwotę widoczną w aukcji - pozostanie tylko pogratulować ;)

A ja bym to kilka dni wcześniej przed ogłoszeniem wziął i wstawił sobie te kopułki nowe. A tylko dlatego, że znajomy kupił sobie ten zestaw i jak zestawił głośniki, elementy zwrotek terminale i br to wyszło 250zł. Miałby ciut taniej... ;) Dzisiaj już inaczej do tego można podejść, bo pojawił się za 300zł gotowy zestaw :)
EOT Panowie.

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=7804437

Mam do sprzedania niedrogo trochę ciuchów męskich, fajne t-shirty, prawie nowe i nowe (w tym już ostatni nowy under armour), troche kurtek na wiosne, jedna skóre-qasipilotkę, jedną pseudo skórę, zapraszam :) Bede sukcesywnie coś wrzucał.

Plus zbliżają się wiosenne porządki więc może coś się pojawi, ale to najwyżej napisze nowy post :)

Nie tak tanio ja uniampa złożyłem za 130zł :) z obudową i transformatorem o większym napięciu przez co Uniamp będzie mógł więcej mocy dać a przy twoich 25V 100W raczej nie będzie.

Sprzedam 14-100-8scx+PJ + zwrotnice,dla forumowicza 180zł

Ok.Chyba przesadziłem z tą ceną,ale jest wtedy z czego ubić hehe:) Nowa cena do forumowicza 160zł +15 przesyłka ,taniej nie będzie :) jak nie sprzedam to zostawie je sobie. Pawle jeśli możesz zmień w ogłoszeniach cenę na 160zł

Poszły za 150zł dla kolegi z forum czarecki - już są u niego i jest zadowolony:) Pozdrawiam

Powrót