Nie na temat...
LK a nie iK | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
LK a nie iK | ![]() |
Liczyłem, że organizator zamówienia popełnił błąd obliczając koszt wysyłki i szybko to sprostuje, jednak nic takiego nie nastąpiło i tym samym mój kredyt zaufania się wyczerpał.
Ponieważ nie zamierzam robić nic na siłę, z zamówienia rezygnuję.
Koperta bąbelkowa i stretch by załatwił sprawę .... owinąć plasticzek z missionami strechem i wsadzić do koperty bąbelkowej
ostatnio pakowałem grubo w folię bąbelkowa (sorry za wcześniejsze błedy) i zawijałem dokładnie taśmą i do kilku osób dotarły powgniatane
także tym razem nie chcę takiej sytuacji
to musialbys pakowac w kartonik...
ostatnio pakowałem grubo w folię bąbelkowa (sorry za wcześniejsze błedy) i zawijałem dokładnie taśmą
zamawiam 6szt dla kolegi UKA nawet przy takim koszcie wysylki nadal bede mial glosniki w domu za niecale 7zl/szt! to nadal 3zl taniej niz na allegro a tam musze doliczyc wysylke... | ![]() |
a nie tak jak ostatnio jakąś dwustronną owinąłeś [przecież ona kosztuje tyle co 3 rolki tej do kartonów a i do takich zabiegów za sztywna byłą])
Apropo doszla juz kasa ode mnie?
Ja się tylko zastanawiam... jeśli dla kogoś problemem jest zapłacić za dwa głośniki 24 złote, a nie te 9 (?) złotych mniej, jak się wcześniej spodziewał, to jak ten ktoś chce się w ogóle brać za robienie kolumn?... Panowie, bez przesady | ![]() |
lklukaszu kiedy dojdą do Ciebie głośniczki?
Proszę o aktualną listę oraz (teoretyczną) datę wysyłki