to zależy co robisz...jeśli wzmak mocy na 1x6n1p + 2xEL84 to może zabraknąć prądu anodowego, jeśli robisz sam preamp to powinno być OK, choć na pewno będziesz musiał zbić anodowe, bo to trafo da Ci pewnie z 300V stałego po mostku i filtracji a to będzie za dużo...
co do pre...to ja mam pre3 z audiotonu, ale nie na audiotonowej płytce, z innym zasilaczem (stabilizacja anodowego i żarzenia, możliwość ustawienia anodowego w zakresie 150-280VDC, z opóźnionym załączeniem anodowego) i na innych lampach (6n1P), mam to podpięte przed uniampem i muszę powiedzieć, że jest duża różnica a odsłuchach, wg mnie in plus, ktoś kto nie słyszał oczywiście powie, że tak nie może być ale jest..odsłuchiwało wiele osób i każdy wolał jak grało z pre3
warto też dodać, że wg mnie 6n1p-ew zagrały dużo lepiej niż e88cc (tesla z pozłacanymi nóżkami) - tesle wprowadzały "bułę", brakowało dynamiki i szczegółów
sprawdzałem też 6n2p-ew i póki co zostały 6n1p, raczej z faktu tego, że miałem już pod nie ustawione wzmocnienie (6n2p w moim układzie miały mniejsze), ale nie wykluczam, ze kiedyś je zmienię na 6n2p, brzmią podobnie. Jedynym mankamentem 6n1p i 6n2p to duże prądy żarzenia, dla dwóch lampek to już 1,2A
ogólnie mam do sprzedania płytki do pre3 pkrecz'a z audiostereo (zasilacz + część lampowa) i lampy 6n2p lub e88cc tesli jakby ktoś chciał