W tym linku widac go w środku i te radiatorki są maleńkie , transformator też ubogi jak w moim wzmacniaczu stereo. Potym co zobaczyłem daję mu 8x50.
Może warto jeszcze sie zainteresowac oddzielnymi systemami ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Może warto jeszcze sie zainteresowac oddzielnymi systemami ?
trochę mocy ma tylko szkoda ze stary
Jakiś czas temu widziałem na alegro przedwzmacniacz Sony ta-E9000ES . Niby nie możliwe a się stałoto ze stary to nawet plus
minus w tym ze tego raczej nie znajdziesz :/
Jakiś czas temu widziałem na alegro przedwzmacniacz Sony ta-E9000ES . Niby nie możliwe a się stało . Nawet nie był taki drogi ale nie apmiętam ceny
1600zł...
Co do starego sprzętu to potwierdzam słowa Pawła, sam mam ,,starą" końcówkę Sony TA-N77ES i powiem szczerze że jest warta swojej ceny i mało jest sprzętu który w tej cenie może więcej zaoferować... A i do tego ten wygląd;D
Jak klasyk to tylko
http://allegro.pl/sansui-au-d9-wzmac...019712873.html
Niestać mnie na takie szafy a do tego musiałbym mieć 3 takie. Podjąłem decyzję i będę jednak szukał czegoś z kanałami 5.1 . Taki sprzęt będzie sie nadawał i do filmów i do muzyki stereo . Będzie taki do wszystkiego jak w powiedzeniu ( Co jest do wszystkiego to jest do ........... )Tu biały kruk ale z ceną to koleś chyba miał coś innego na myśli lub auto daje jakieś gratis do tego...