Witam posiadam subwoofer logitech z 5500 w którym padł wzmacniacz, chciałem do niego zbudować swój wzmacniacz ponieważ podobało mi się jak on gra i chce go użyć jako aktywny do amplitunera Pioneer 1015 thx, myślę że mi pomożecie pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chińskie gotowe moduły? Miał być coś żeby mi w przybliżeniu podać?
Z-5500 jest na TDA7293(4) wiec jak cos tam sie popsulo (najczesciej pilot) to uzyj czesci z tego suba
90% najdrozszych czesci tam juz masz
reszta jakies 50zl wyjdzie(wiekszosc to wysylki)
a co dokladnie padlo?tylko co tam z czym połączyć haha
Z-5500 jest na TDA7293(4) wiec jak cos tam sie popsulo (najczesciej pilot) to uzyj czesci z tego suba
a co dokladnie padlo?
wspomniany pilot?
czy cos jeszcze?
pomiedzy wzmacnaicz a sygnal wpina sie filtr aktywny dolnoprzepustowy. tam regulujesz glosnosc, odciecie (filtr Low Pass Filter) i czasami fazea powiedzcie mi jak to później wychodzi z odcięciem wysokich tonów i regulacja
czyli wystarczy pominac sterowanie i w zasadzie wzmacniacz masz juz gotowy!Pamiętam że jak był rozkręcany to nic tam nie wyglądało na uszkodzone