Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
z czego może z 2 lub 3 są godne uwagi...toma085 napisał:Zajeło mi to 4 minuty
Karol1991 napisał:chciał bym zapytać o jakiś wzmak do ok.300 zł. W miare mocny ok.100Watt 8 Ohm
Właśnie mam takie pytanie dlaczego jest mało wzmacniaczy 100 Watt 8Ohm przecież nie jest trudno osiągnąć tę moc...marian napisał:Chłopie,zapomnijNie dość że za dużo wzmaków nie ma takich które by miały 100W przy 8ohmah to jeszcze myślisz że dostaniesz taki za 300zł...to nie realne.
Bo normalnemu człowiekowi wystarczy 20-30WAT no w ostateczności 50 i to wszystkie piniendzie.Karol1991 napisał:Zostałem posiadaczem DENON PMA-720 Mocny jak diabeł (jak dla mnie ) Dzwięk piękny (jak dla mnie),ogólnie polecam ten wzmacniacz.
[ Dodano: 2009-12-22, 18:18 ]
Właśnie mam takie pytanie dlaczego jest mało wzmacniaczy 100 Watt 8Ohm przecież nie jest trudno osiągnąć tę moc...marian napisał:Chłopie,zapomnijNie dość że za dużo wzmaków nie ma takich które by miały 100W przy 8ohmah to jeszcze myślisz że dostaniesz taki za 300zł...to nie realne.
widocznie nie wiesz ile to jest 50w... Ja dopiero się przekonałem co to znaczy 1w jak miałem wzmacniacz lampowy, tam maksimum to było 1,5wata i przy max wysterowaniu(bez zniekształceń) było już dość głośnoKarol1991 napisał:To ja jestem nie normalny dla mnie 50 watt to bardzo mało![]()