trudno tak powiedziec - trzeba by posluchac
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
glosnika o duzej efektywnosci, lekkiej membranie (latwiej napedzic) oraz dobrym brzmieniu..
NIEkamil4772 napisał:poradziłbyś mi jakiś inne głośniki z allegro lub z firmy voice kraft
latwego sposobu niema i tanio tego niezrobisz. jezeli chcesz sobie posluchac muzyki to wystarczy zasilacz komputerowy (najwygodniej AT) ale jak chcesz na suba to zasilacz wyjdzie prawie tyle co ten wzmacniaczkamil4772 napisał:aha, powie mi ktoś jak w prosty sposób podpiąć ten wzmacniacz pod 220V(akurat brakuje mi wzmaka do suba)?
dlaczego nie dawać przegrody?(sorki za takie durne pytania)Pawel S. napisał:skrzynka jest OK ale wywal przegrode i ja bym raczej zrobil wyzsza - zawsze poreczniejsze jak przenosisz
bo jest zbedna. mozesz tam co najwyzej wzmocnienie dackamil4772 napisał:dlaczego nie dawać przegrody?(sorki za takie durne pytania)
teoretycznie jak najmniejszakamil4772 napisał:jaka powinna być odległość głośnika od bocznej ściany?(chodzi mi o to co u mnie jest 4cm)
tylko ze i tak bys musial wyprowadzic potencjometry itpkamil4772 napisał:myślę jeszcze nad wbudowaniem wzmacniacza do środka
naestradzie wykozystuje sie cienka sklejke, jednak bedzie ina dosc droga. wystarczy 16mm plyta wiorowakamil4772 napisał:z czego polecasz wykonanie obudowy żeby była jak najlżejsza płyta wiórowa ; MDF?
zasilajace (w samochodzi min 6-8mm2) i sygnalowy (z radia) wraz z zyla sterujaca wlaczaniem wzmacniaczakamil4772 napisał:aha jakie kable musze jeszcze dokupić do tego wzmacniacza??(
kamil4772 napisał:aha jakie kable musze jeszcze dokupić do tego wzmacniacza??(
ja i tak bede robił zasilanie z osobnego akumulatora wiec 2m kabla mi wystarczy, a muzyke mam zamiar puszczać z mp3(samsungZ5).zasilajace (w samochodzi min 6-8mm2) i sygnalowy (z radia) wraz z zyla sterujaca wlaczaniem wzmacniacza
a temat poleci do kosza, Ty dostaniesz warna itdkamil4772 napisał:jakim kablem połączyć akumulator z głośnikami?
ale takie rozwiazanie stosuje sie w subwooferach - w przypadku ARZta nic to chyba nieda. tutaj niemuszisz miec zbyt duzej skrzynki bo i tak basu z tego za wiele niebedziekamil4772 napisał:kolumna izobaryczna będzie
bo mówiłes żeby bez przegrodyPawel S. napisał:ale takie rozwiazanie stosuje sie w subwooferach - w przypadku ARZta nic to chyba nieda. tutaj niemuszisz miec zbyt duzej skrzynki bo i tak basu z tego za wiele niebedziekamil4772 napisał:kolumna izobaryczna będzie
tak, ale z tego co przeczytalem to jest to własnie konstrukcja izobaryczna PATRZPawel S. napisał:no bez przegrody ale z 2 klasycznie umieszczonymi glosnikami.