Ma ktoś do sprzedania XT25TG, bądź umie naprawić, bądź wie gdzie kupić zestaw naprawczy, lub samą kopułkę?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Racjonalny napisał:El_liero możesz napisać, w jakiej aplikacji pracowała i w jaki sposób ją "upaliłeś"?
Pawel S. napisał:El_liero, rozbierz ja i zobacz jak wyglada cewka. jak nie jest usmazona to mozesz wyslac mi do naprawy![]()
Pawel S. napisał:El_liero, zestawy naprawcze pamietam ze mieli w audiocomoponents
tak wiec zapytaj w akustyku lub akkusie
lklukasz napisał:a to dwie spaliles bo nie rozumiem?
Gratuluje wiedzy i rozsadku. Ale człowiek uczy sie ba błedach..tak jak pisałem, bawiłem się... różne przebiegi, sin, trójkąt, prostokąt do tego funckje przemiatania wraz z prędkością i zakresem, do tego symetryczność sygnałów. Przedziwne i śmieszne dzwięki, można było usłyszeć :mrgreen:
tak jak pisałem, bawiłem się... różne przebiegi, sin, trójkąt, prostokąt do tego funckje przemiatania wraz z prędkością i zakresem, do tego symetryczność sygnałów. Przedziwne i śmieszne dzwięki, można było usłyszeć :mrgreen:
pegelmesser napisał:Gratuluje wiedzy i rozsadku. Ale człowiek uczy sie ba błedach..