• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zakup MDF przez internet

• Autor wątku Autor wątku klama
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Maja cnc
Napisz do nich i zapytaj :)

---------- Post dodany o 19:47 ---------- Poprzedni post o 19:40 ----------

Poza tym cena za m2 mdf 16mm to ok 45zl plus pociecie

Mi lokalny stolarz za 6 formatek o łącznej powierzchni 2,1m2 MDF 16mm policzył 300zł więc i tak tanio ;)

5m2 MDF 18mm pocięte w hurtowni w Pile -309 pln włącznie z cięciem pod kątem...

------

edit - przepraszam był w tej cenie też klej Rakoll 25 5 kG

Ostatnia edycja:
To fajnie
Bo w Polsce taki mdf jest nie dostępny

Info od kolegi ktory pracuje w fabryce mebli i ma dostęp do "wszystkiego"

Łukaszu jest już ten MDF . Niestety oferują go hurtownie często pod stołem bo muszą zakupić jakaś tam minimalną ilość od producenta i nie bardzo chcą to trzymać na stanie bo generalnie używają tego reklamiarze czy osoby robiące meble designerskie .
Ja sam się dowiedziałem w ub roku że hurtownia w której brałem płyty ma to cały czas w ofercie..

Zwyczajnie trzeba pytać a najlepiej pokazać foto w hurtowni :)

Wrócę do tematu. Szukam szukam nie mogę znaleźć. A szukam MDF 20-24 mm Potrzebuje dosłownie 0,25 m2. Mieszkam w Oleśnicy - dolnośląskie i Sieradz łódzki ewentualnie jeszcze często bywam w Kaliszu- wielkopolskie. Może wie ktoś gdzie dostane ten MDF w tych okolicach? :crying:

Ostatnia edycja:
Wrócę do tematu. Szukam szukam nie mogę znaleźć. A szukam MDF 20-24 mm Potrzebuje dosłownie 0,25 m2. Mieszkam w Oleśnicy - dolnośląskie i Sieradz łódzki ewentualnie jeszcze często bywam w Kaliszu- wielkopolskie. Może wie ktoś gdzie dostane ten MDF w tych okolicach? :crying:
Jaką formatkę potrzebujesz?

Powrót