• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zamiennik do Panasonic WM-61A.

Peamp wallina ma inaczej rozwiązane zasilanie wkładki, ale jak uważasz kit atv też nie jest złym i łatwo dostępny.

Też tak sądzę. Dzięki. Kiedy dostanę wkładki zdam relację co z tego wyszło ale z Japonii to pewnie z miesiąc zejdzie. :)

To o nich pisałem że nie mam zaufania do czegoś czego producent nawet nie chce się podpisać.

Rozmawiałeś z nimi o tych wkładkach co to jest? Pewnie bez zrobienia porównania dwóch pomiarów na panasonicu i tej nie będzie wiadomo jaka jest różnica. Może coś takiego robili spytaj.
Takie wkładki nonamowe na wolumenie lub w avt można kupić po 2zł.

Nie rozmawiałem i już tego nie zrobię. Tak jak pisałem kupiłem a ebay Panasonic WM-61A.

Widzę że ktoś na alle próbuje opychać prawdopodobnie chińszczyznę jako oryginały Panasonica.

---------- Post dodany o 22:01 ---------- Poprzedni post o 18:10 ----------

Sprzedawca zagląda na forum bo widzę już poprawiony tytuł aukcji i opis.

Widzę że ktoś na alle próbuje opychać prawdopodobnie chińszczyznę jako oryginały Panasonica.

---------- Post dodany o 22:01 ---------- Poprzedni post o 18:10 ----------

Sprzedawca zagląda na forum bo widzę już poprawiony tytuł aukcji i opis.
Sorry, ale bez linku to czyste bicie piany. (Nie jestem z Gliwic :lol:)

Jeśli to tem sam gość od którego kupowałem dwukrotnie to polecam. Nie wiem o co ci chodzi, przecież napisał że to zamiennik.

Przeczytaj komentarz i opis.

Jeśli to tem sam gość od którego kupowałem dwukrotnie to polecam. Nie wiem o co ci chodzi, przecież napisał że to zamiennik.

Przeczytaj komentarz i opis.

Właśnie po moim pierwszym wpisie tytuł i opis zostały zmienione. Najpierw sprzedawał jako oryginały, a potem poprawił, że sprzedaje zamienniki.

Ostatnia edycja:
Mam w domu kilka oryginałów i też takie co wyglądają tak samo jak te rzekome zamienniki.

Powrót