• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zamówienie Intertechnik MDS-08

Status
Ten wątek został zamknięty.
Dziś, albo jutro robie przelew, jak tylko dostaną pieniążki wyślą paczkę do mnie myślę, że w przeciągu 3-5dni będzie szła jak dojdzie do mnie dam znać, i wtedy zacznę wysyłać do was paczki.

Panowie mam trochę złą wiadomość, ponieważ zrobiłem przelew za głośniki, i okazuje się, że PayPal pobiera 3,5%prowizji za przelew i od naszej sumy zamówienia wyszło to ponad 80zł, i dlatego musze was poinformować, że brakuje nam tej kwoty, i proszę was o przesłanie na moje konto po 8zł. Proszę o w miarę jak najszybsze przelewy, ponieważ chce przesłać brakujące pieniążki i zakończyć te zamówienie.

P.s Następnym razem już nie będę przelewu robił przez PayPal, bo nie dość, że mają spore prowizje, o których nie wiedziałem, to jeszcze ich kurs 1euro= 4,2zł bardzo duży, ja liczyłem wcześniej kurs po 4,1zł ale już nie będę nikomu głowy tym zawracał.

Następnym razem będzie trzeba zapłacić karta kredytową wyjdzie znaczniej taniej.

hmmm spoko korzystałem z pay-pala i nigdy mi nie brał prowizji za wysłanie przelewu, tylko za odebranie kasy ;p te 3,5% to ściągają adresatowi.......

musiało się coś znowu zmienić, fakt że trochę sobie na przewalutowaniu odbijają "brak" opłat za wysyłkę kasy w postaci kursu przewalutowania ....

bawolek napisał:
hmmm spoko korzystałem z pay-pala i nigdy mi nie brał prowizji za wysłanie przelewu, tylko za odebranie kasy ;p te 3,5% to ściągają adresatowi
Tak adresatowi, a on chce zebym ja to pokrył, a jak będę chcial to cofnąc to znowu trzeba bedzie zaplacic 3,5% a więc juz będzie jeszcze większa strata.

bawolek napisał:
musiało się coś znowu zmienić, fakt że trochę sobie na przewalutowaniu odbijają "brak" opłat za wysyłkę kasy w postaci kursu przewalutowania ....
Zmieniło się, i własnie mnie zaskoczyli trochę, i dlatego już nie będę u nich korzystał z wysyłania pienążków.

Proszę o liste kto wpłacił, będzie szybciej.

1) scythe1123
2) pharoh
3) Jq
4) malutkiz
5) Krystian Markow
6) K0Mii

1) scythe1123
2) pharoh
3) Jq
4) malutkiz
5) Krystian Markow
6) K0Mii
7)schmeichelsopot

[ Dodano: 2010-06-04, 16:19 ]
Coś się dzieje? Czy wszyscy wpłacili? Przydałaby się jakaś wiadomość.

Witam brakuje mi tylko jeszcze wpłaty od:

1) scythe1123
2) RpLand

Paczka z głośnikami jest już u kuriera, czyli u mnie będzie jutro, najpóźniej po jutrze.

[ Dodano: 2010-06-06, 12:01 ]
Btw przelew od scythe1123 leci do mnie, został tylko RpLand.

Głośniki zostały wysłane do:

1. Jg
2. RpLand
3. Krystian Markow
4. K0Mii

Jutro, albo w poniedziałek postaram się wysłać głośniki do wszystkich tych których nie wymieniłem w/w liście.

Pozdrawiam Piku

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót