Dziś, albo jutro robie przelew, jak tylko dostaną pieniążki wyślą paczkę do mnie myślę, że w przeciągu 3-5dni będzie szła jak dojdzie do mnie dam znać, i wtedy zacznę wysyłać do was paczki.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak adresatowi, a on chce zebym ja to pokrył, a jak będę chcial to cofnąc to znowu trzeba bedzie zaplacic 3,5% a więc juz będzie jeszcze większa strata.bawolek napisał:hmmm spoko korzystałem z pay-pala i nigdy mi nie brał prowizji za wysłanie przelewu, tylko za odebranie kasy ;p te 3,5% to ściągają adresatowi
Zmieniło się, i własnie mnie zaskoczyli trochę, i dlatego już nie będę u nich korzystał z wysyłania pienążków.bawolek napisał:musiało się coś znowu zmienić, fakt że trochę sobie na przewalutowaniu odbijają "brak" opłat za wysyłkę kasy w postaci kursu przewalutowania ....
paczuszka doszła :?:piku16 napisał:Paczka z głośnikami jest już u kuriera, czyli u mnie będzie jutro, najpóźniej po jutrze.
to mi się podoba :mrgreen:piku16 napisał:Postaram się w tym tygodniu do wszystkich wysłać głośniki.