• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zamówienie Intertechnik MDS-08

Status
Ten wątek został zamknięty.
Panowie jak są chętni możemy zrobić kolejne zamówienie.
Tylko będzie lekka zamiana cena za głośnik wynosić będzie 186zł ponieważ kurs w przy prze walutowaniu wyższy niż normalnie i jest w granicy 4,2 + przesyłka i tutaj też zmiana ponieważ głośnik ma ponad 2kg a myślałem że tylu nie będzie mieć i według cennika poczty paczka ekonomiczna 13zł/priorytetowa 14,50zł.

A więc sumując cena za głośnik 186zł + 13zł albo 14,50zł do wyboru.

P.s Realziacja tego zamówienia będzie dopiero gdzies za 6tyg ponieważ, przed tym będe robił na inne głośniki zamówienie( vifa peerless,morel), ale o tym będzie napisane w innym temacie. opisane będzie tutaj czyli na diyaudio, jak i również diyakustyk.com.

Zaczynamy ja biore 3sztk. Zaczynam realizować zamówienie od 8sztk, a makasymalna ilość głośników w zamówieniu to 12sztk.

Litsta

1. piku16 3sztk

malutkiz napisał:
piku16, poszło tam coś do mnie?
Tak.

Proszę wszystkich z poprzedniego zamówienia, o wpisywanie swoich postów wygasające, po to aby nie robić zamieszenia, albo jeśli macie jakieś pytania pisac do mnie na PW, albo Maila.

Mam dobrą wiadomość dla tych, którzy zechcą w tym nowym zamówieniu wpisać sie na liste. Realizacja zamówienia odbędzie się szybciej, jak uzbiera się dana liczba głośników mogę realizować zamówienie.

Pozdrawiam Piku

Panowie jeśli ktoś chce może również zamówić inne głośniki z serii MDS.

Podaje całą liste głośników jakie można zamówić:

MDS-05 155zł
MDS-06 175zł
MDS-08 186zł
MDS-10DVC 470zł
MDS-12 500zł
MDS-12DVC 530zł

polecam mds06 na front do auta. Bardzo fajny głośnik. Tylko trzeba się trochę pomęczyć z montażem bo jest większy od standardowej 6".

jeśli uznacie, że nie na temat proszę ustawić w wygasający.....

cursor napisał:
A czy tylko serię MDS to obejmuje, czy da radę załatwić też inne głośniki IT?
Można tylko zamawiać te modele głośników co podałem.

P.s Jeszcze dziś otworzę nową liste i temat, ponieważ będę zamawiał kilka innych głośników(vifa, Peerless,Morel) jak będzie ktoś zainteresowany będzie mógł się przylączyć.

Proszę wpisywać się na listę tak jak to zrobił errorexe1929. Czyli wpisać w nawiasie jaki model głośnika chcemy zamówić.

Aktualna lista:

1. piku16 3sztk (MDS-08)
2. uelooted 1sztuka (MDS-08)
3. errorexe1929 1szt. (MDS-08)

Aktualna lista.

1. piku16 3sztk (MDS-08)
2. uelooted 1sztuka (MDS-08)
3. errorexe1929 1szt. (MDS-08)
4. keith 2szt. (MDS-08)

Jeszcze 2sztk i będzie można realizować zamówienie.

[ Dodano: 2010-06-29, 13:38 ]
Panowie lista będzie otwarta do końca tygodnia, jak jest jeszcze ktoś chętny polecam się pośpieszyć.

Panowie dziś do godziny 21 można jeszcze się wpisać, potrzebujemy jeszcze jednej chętnej osoby na głośnik.

P.S Chciałem jeszcze poinformować, że po tym zamówieniu może moderacja usunąć/zamknąć wątek, ponieważ zamówienia będą tylko na diyakustyk.com możliwe, a to dlatego że tutaj nie mam takich praw aby robić porządek w temacie.

[ Dodano: 2010-10-10, 17:43 ]
Robie kolejne zamówienie z tym, że bardzo ekspresowe, tylko do najbliższego piątku otwarta lista. Można się zapisac tutaj albo u nas na http://diyakustyk.com/forum/zamowienie-intertechnik-mds-08-vt855,40.htm#10425

Pozdrawiam Piku

O jak dobrze, że temat się odświeżył. Potrzebuję MDSa10 dwucewkowego. Jak będzie wiadomo koszty to bym potwierdził zamówienie

kremien, Tutaj masz liste jakie głośniki można zamówić i w jakich cenach + koszt przesyłki odemnie do Was:

MDS-05 155zł
MDS-06 175zł
MDS-08 186zł
MDS-10DVC 470zł
MDS-12 500zł
MDS-12DVC 530zł

jest możliwość zamówienia PL18WO ? kiedyś tam były te przetworniki, robicie teraz jakieś grupowe zamówienia ?

Te zamówienie już jest zamknięte.

Jeśli chcesz można zrobić kolejne wpisz się na liste jak uzbiera się conajmniej 10głośników, albo więcej wtedy będzie można realizować kolejne zamówienie.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót