• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zamówienie na części do Power Cleaner by Yoshi

Status
Ten wątek został zamknięty.
Są i płytki:
6ipni2y5qz64vkaygfgw_1426078250.jpg

Jaki koszt jednej płytki - pytam z ciekawości

:o Sądziłem że cena nie będzie wyższa niż 10zł zważywszy na to, że płytka jest mała i "nie ma" nadruku na drugiej stronie laminatu

Jest sporo wierceń o różnych średnicach, płytka wbrew pozorom nie jest taka mała. No i są tylko 24 sztuki. Sporo płaci się za przygotowanie produkcji.
Prawdopodobnie przy np 100 sztukach zeszlibyśmy z ceną go ok 10zł.

Ostatnia edycja:
Nastepna partie dajcie mi to wycenie:)

Nie mniej pytanie do organizatora, kiedy realizuje wysylki?

Do końca tygodnia roboczego wszyscy będą mieć Kit,y w domach. Przepraszam wszystkich za wszystkie poślizgi czasowe. Nie tłumaczę się. Moja wina że to tyle trwa:/ Proszę o wyrozumiałość ;)

Panowie ja naprawdę bardzo was przepraszam. Nie spowalniam nic. Mam wszystko w domu od kilku tygodni prócz kondensatorów WIMY.
Nie mogę nic przyspieszyć bo nie ode mnie to zależy :(
Pisali że 23 kondy będą u mnie więc napisałem wam termin - WIM jednak nadal nie ma, więc i paczek w waszych domach niema :(

Doskonale rozumiem waszą frustrację, mnie też zaburza to urlopowy spokój, poza tym psuje mi to trochę opinię jeżeli takowa istnieje.

Po raz kolejny bardzo przepraszam za tak duże opóźnienie :(

Proponuję odmówić skoro nie trzymają terminów i zakupić w tme od ręki, gdzie masz pewność że otrzymasz to dwa dni później od momentu zamówienia. I na prawdę te 2zł więcej wyjdzie na dobre, bo jak tak ma wyglądać każde zamówienie to nic człowiek nie zrobi.

Co znaczy nie dało się wcześniej? Czekałeś tylko na WIMY i z tego powodu nie wysyłałeś. Teraz się dowiadujemy że od kilku dobrych dni masz wszystko i jeszcze nie wysłałeś?
Pół roku robić proste zamówienie..

Tak jakbyś Ty wszystko od razu wysyłał. Ludzie mają też życie poza forum i są różne sytuacje, o których nie musisz wiedzieć.
Skoro nie dało się wcześniej to się nie dało. Przestań marudzić.

Na pewno nie trwałoby to pół roku to raz. Dwa, jak się bierze odpowiedzialność za zamówienie i pieniądze to i poinformować wypadałoby o opóźnieniach a nie pisać kolejne bzdury.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót