• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zamówienie na części do Power Cleaner by Yoshi

Status
Ten wątek został zamknięty.
Trzy tygodnie temu wysłałem do LuSzTi zapytanie o zamówienie płytek lub udostępnienie plików do produkcji PCB
Niestety do dnia dzisiejszego nie odpowiedział
Może ktoś inny jeszcze może pomóc w tej sprawie ?

- - - - - aktualizacja - - - - -

Wiadomość wysłałem 30 grudnia 2015 czyli prawie cztery tygodnie temu

Kolega kolmen oczywiście ma za dużo czasu więc nie może zrozumieć, że nie na wszystko ma się czas aby odpowiedzieć, zwłaszcza, jeśli odpowiedź wymaga przygotowania plików do produkcji na nowo, z uwzględnieniem wymagań konkretnego producenta.
Jak już wybierzecie sobie producenta, albo podacie wytyczne co do gerberów to przygotuję pliki. Nic zrysowywać nie trzeba będzie :)

Dziękuję , że się odezwałeś :)
Musisz przyznać że byłem bardzo cierpliwy :)
Gerbery mogą być w plikach z rozszerzeniem .pcb .pcbdoc .cam
To popularne formaty i mam nadzieję że nie będzie to dużym problemem

Jestem też zainteresowany PCB, mogę załatwić wykonanie PCB w firmie w dobrej cenie ale ilość musi oscylować od 20 szt.

Jestem też zainteresowany PCB, mogę załatwić wykonanie PCB w firmie w dobrej cenie ale ilość musi oscylować od 20 szt.
Za duże ograniczenie :)
Tam gdzie mam zamiar zamówić wystarczy nawet 10 sztuk aby cena był rozsądna , a jakość wykonania jest naprawdę wysoka

Chętni są tylko organizatora nie widać....
Napisałem chyba wyraźnie , że jeżeli LuSzTi udostępni pliki mogę zająć się zamówieniem PCB oraz zorganizowaniem zbiorowego zamówienia na części :)
Już sporo ponad miesiąc oczekuję na ten strasznie pracochłonny gest z jego strony
Może pliki zostały utajnione ? :D
Rzeczywiście chyba pozostanie skorzystanie z oferty kolegi piglet11

Koszt części będzie znany dopiero gdy powstanie i ustali się lista
W poprzednich zamówieniach komplet części + obudowa wahał się pomiędzy 200 a 250 zł
Pierwotnie miałem zamiar zająć się tylko organizowaniem płytek i podzespołów elektronicznych
Jednak wpadłem na pewien pomysł , który może pomóc zredukować koszt obudowy
Będzie się to wiązało z przeprojektowaniem płytki na inny wymiar
W chwili obecnej proponuję wpisywać się na listę , tak aby było wiadomo ile osób jest zainteresowanych zamówieniem

Otwieram listę

1 . kolmen - 4 kpl

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót