• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zamówienie na części do Power Cleaner by Yoshi

Status
Ten wątek został zamknięty.
czy nawijajac dlawiki robiy jak najwiecej nawiniec czy tylko tyle co u yoshiego na zdjeciach? bo jakos u lusztiegi jest ich znacznie wiecej na oko...??
ok mam:P

L1 : dławik na rdzeniu Magnetec M16 , pojedyncze uzwojenie ,14 zwoi przewodem 0,35mm2, luźno po całym obwodzie
L2 : dławik skompensowany prądowo na rdzeniu Magnetec M70, 2x 14 zwoi przewodem 0,35mm2
L3_1, L3_2 : dłwiki na rdzeniu Magnetec M60, pojedyncze uzwojenie, 9 zwoi przewodem 0,35mm2

---------- Post dodany o 21:41 ---------- Poprzedni post o 20:12 ----------

czy tak moze byc nawiniety dlawik? chodzi mi o te zwoje ktore nie mieszcza sie bezposrednio na rdzeniu, a zachodza na sebie??

Ostatnia edycja:
Paczka doszła ,Dzięki
Poskładane i odpalone iiii działa :)
Trafo w uniampie przestało brumić .

Siema, odkupię gotowca albo kit albo piszę się na kolejne zamówienie jeśli są chętni.
Bo przegapiłęm dwie ostatnie edycje i jestem zły :>

Moge poprowadzic kolejna edycje:) juz wiem co i jak. Jest tylko problem bo niemamy PCB.
Jesli sie zbierze 10 osob i dostane projekt plytki od autora to zrobimy zamowienie.

Nie na temat...
Może głupie pytanie, ale czy ta listwa cokolwiek daje? (nie, żadne trafo mi nie brumi, w sieci nie mam uziemienia (w swoim pokoju, dopiero w piwnicy mam uziemienie)

Przeczytaj strone dwie do tylu. A z reszta ludzie kable kupuja zeby lepiek gralo a co dopiero jesli cos jest zmierzone i ma realne zastosowanie.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót