Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
czy nawijajac dlawiki robiy jak najwiecej nawiniec czy tylko tyle co u yoshiego na zdjeciach? bo jakos u lusztiegi jest ich znacznie wiecej na oko...??
ok mam
L1 : dławik na rdzeniu Magnetec M16 , pojedyncze uzwojenie ,14 zwoi przewodem 0,35mm2, luźno po całym obwodzie
L2 : dławik skompensowany prądowo na rdzeniu Magnetec M70, 2x 14 zwoi przewodem 0,35mm2
L3_1, L3_2 : dłwiki na rdzeniu Magnetec M60, pojedyncze uzwojenie, 9 zwoi przewodem 0,35mm2
---------- Post dodany o 21:41 ---------- Poprzedni post o 20:12 ----------
czy tak moze byc nawiniety dlawik? chodzi mi o te zwoje ktore nie mieszcza sie bezposrednio na rdzeniu, a zachodza na sebie??
Moge poprowadzic kolejna edycje juz wiem co i jak. Jest tylko problem bo niemamy PCB.
Jesli sie zbierze 10 osob i dostane projekt plytki od autora to zrobimy zamowienie.
Może głupie pytanie, ale czy ta listwa cokolwiek daje? (nie, żadne trafo mi nie brumi, w sieci nie mam uziemienia (w swoim pokoju, dopiero w piwnicy mam uziemienie)
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.