• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[Zamówienie] SPH 165 KEP ! Szybka decyzja - 14dni !

takero napisał:
jak narazie nic nie wskazuje że miałoby go nie być ;]
I cieszy mnie taka wiadomość,jestem więcej niż zdecydowany,ba,nawet pokuszę się o odbiór osobisty (jeśli dostanę przyzwolenie takero.)
KEP-y słyszałem,zdaję sobie sprawę co można z nich wyłuskać choć w myślach planuję im troszkę inną aplikację niż ta której słuchałem.
Ogólnie jestem ZA i sugeruję nie marudzić bo za taką kaskę nie ma szans na nic porównywalnego.A do 8 czerwca nie daleko :wink:

no dobrze a moge sie dowiedziec tez kto sie zajmuje juz tym wszystkim ? pytam bo mnie nie bedzie i chce zeby wszystko byl jasne

umberto napisał:
,ba,nawet pokuszę się o odbiór osobisty (jeśli dostanę przyzwolenie takero.)
dostałeś je parę postów wyżej :)

dolphin123 napisał:
no dobrze a moge sie dowiedziec tez kto sie zajmuje juz tym wszystkim ?
no chyba Ty się tak garnąłeś do tego ? ;)
Miałem być ja, ale gdy dostałem wiadomość na gg na temat "kto dostanie jakie głośniki" w sensie co gdy będą jakieś plamki albo co to nieco zwątpiłem :P
Mogę się tym zająć , jednak odrazu mówię że głośniki będą przydzielane losowo, a wszelkie obcierania itd to sprawy które reguluje się w ramach gwarancji która oczywiście będzie.

moge sie tym zajac ale wtedy calosc musze irkowi wplacic jak pisalem, tak jak chce Irek

[ Dodano: 2008-05-31, 00:13 ]
generalnie mam dylemacik teraz.. :mrgreen: M18WH, SPH-165kep czy RS180 daytona z polinka... eh.. :)
---WYGASNIE----------------------

To jak ja myślałem, że gdy kupię KEP'a za 185 to złapię się nieba bo nic w tej cenie lepszego (porównywalnego) nie ma to Wy mi teraz w głowię mącicie ? :)

jak dojdzie do realizacji to wezme kepa napewno bo na razie chyba najbardziej mi odpowiada.. ;) przede wszystkim opis borysa mi rzemowil, chociaz nie wiem na ile mozna brac serio jego odczucia do kepa bo ma od monacora to co chce na testy i tym samym musi zrobic im jakas reklame... ;)

jednakze rozmawialem z ludzmi ktorzy bawia sie iagle Vifami i o M18WH mowia ze srednice ma ladna a na basie potrafi troche zamulic.

no o daytonie malo wiadomosci wiec troche odpycha to, ale mysle ze go po kepie zakupie aby miec cos innego niz wszyscy;)

Zawsze będzie mącenie w głowie. Na dobrą sprawę skoro już uzbierałeś na kepy to kilka dni jeszcze pozbierasz i uzbierasz na coś jeszcze lepszego itd.... itp... takie myślenie doprowadza do kompleksów :-)

[ Dodano: 2008-05-31, 20:01 ]
dolphin123 napisał:
ma od monacora to co chce na testy i tym samym musi zrobic im jakas reklame
Nie przesadzaj... Ja do tej pory nie mogę uwierzyć że takie maluchy potrafią tyle dobrego :-) Średnica mnie zauroczyła... Całość gra jak na moje ucho bardzo naturalnie bez kłucia w uszy jakimiś nieporządanymi dźwiękami, detalicznie i basik cooolowy jest. Nie odczówam potrzeby subwoofera pomimo tego że lubie duże ilości basu.

tylko takie przypuszczenie dalem ;) aczkolwiek cieszy ze opisales jak w Ciebie to gra i coraz bardziej jestem pewny wyboru kepa:) dzieki

ja byłbym chętny tesz na 2 sztuki SPH-165kep jednak mam pytanie jak to sie bedzie odbywac mianowicie płatnośc bezpieczenstwo wysyłka te sprawy ?

To jak się dopisujesz do listy to zrób to tak jak każdy chętny. Wpłacisz kase na konto i pocztą przyjdą Ci głośniki, proste.

kase wplaca sie do mnie, ja je wplacam Irkowi ktory zamowi nam glosniki.. wysle wsyzstkie do mnie i ja je rozesle Wam.

1. dolphin123-------2szt.-----SPH-165kep
2. nonameplum-----2szt.-----SPH-165kep
3. umberto----------2szt.-----SPH-165kep

dolphin123 napisał:
Tak wygląda aktualna lista.

UWAGA !
Proponowałbym się spieszyć gdyż bardzo możliwe że zamówienie będzie realizowane w tym tygodniu !
Więc nie wahać się !

4. xys----------------2szt.-----SPH-165kep

Nie mam jeszcze pieniedzy od umberto a Irek juz zamowil nam kepy

[ Dodano: 2008-06-08, 15:23 ]
Jesli umberto wplaci mi szybko kase to pod koniec tygodnia glosniki beda napewno u mnie

Spokojnie Panowie,nie było mnie pare dni w domu i dlatego ta zwłoka.Ale już jutro wysyłam kasę a jeśli zajdzie konieczność to podrzucę ją do Irka.Gwarantuję solidność.

Pieniadze poszly na konto Irka, teraz czekam na paczke.

umberto, wplaciles mi za przesylke, rozumiem ze mam je wyslac do Ciebie i nie odbierasz ich od takero osobiscie ?

Powrót