Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
I cieszy mnie taka wiadomość,jestem więcej niż zdecydowany,ba,nawet pokuszę się o odbiór osobisty (jeśli dostanę przyzwolenie takero.)takero napisał:jak narazie nic nie wskazuje że miałoby go nie być ;]
dostałeś je parę postów wyżejumberto napisał:,ba,nawet pokuszę się o odbiór osobisty (jeśli dostanę przyzwolenie takero.)
no chyba Ty się tak garnąłeś do tego ?dolphin123 napisał:no dobrze a moge sie dowiedziec tez kto sie zajmuje juz tym wszystkim ?
Nie przesadzaj... Ja do tej pory nie mogę uwierzyć że takie maluchy potrafią tyle dobregodolphin123 napisał:ma od monacora to co chce na testy i tym samym musi zrobic im jakas reklame
jak zwykle - zaufanie, nie pasuje - nikt tu nikogo nie zmusza do niczegozagruzowany napisał:jak to sie bedzie odbywac mianowicie płatnośc bezpieczenstwo wysyłka te sprawy ?
chyba 'też'zagruzowany napisał:
Tak wygląda aktualna lista.dolphin123 napisał:1. dolphin123-------2szt.-----SPH-165kep
2. nonameplum-----2szt.-----SPH-165kep
3. umberto----------2szt.-----SPH-165kep
Dokładnie tak,jeśli to oczywiście nie problem.umberto, wplaciles mi za przesylke, rozumiem ze mam je wyslac do Ciebie i nie odbierasz ich od takero osobiscie ?