Dzięki za informację, jeśli nie zakupię części, zrezygnuję z PCB, dlatego tak się dopominam 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wspac napisał:Dzięki za informację, jeśli nie zakupię części, zrezygnuję z PCB, dlatego tak się dopominam![]()
wspac napisał:> kaczortrex
Masz jakieś problemy w domu?
Nigdy nie zdażyło mi się opuźnić jakiegos zamówienia i także tym razem gdy tylko dostanę odpowiedź, od razu podejmę odp. kroki.
dziękuje, u mnie wszystko w porządku; logicznym jest spytać się najpierw do kaman777 w sprawie dostępności KITu, skoro zakładasz zasadę: wszystko albo nic. odpiero potem zapisuję się na inne listy etc, skoro wiadomo, że tam miejsca będą (czyt. dostępność PCB) | ![]() |
No hej, a kolege to w szkole czytać nauczyli? :evil:fourierek napisał:no hej
a ile caly kit ?
kaman777 napisał:Jak pisał kolega Dabyl elementy byly zamawiane na dokladna ilość kitów,i niema juz możliwosc dopisywania sie do listy,zamowienie zostalo juz zlozone,jedynym wyjatkiem jest odstapienie kitu ktory mial byc przeznaczony dla mojego znajomego,ktory ostatecznie zrezygnowal z niego,koledze wspac wszelkie informacje otrzymal na pirv
[ Dodano: 2009-11-30, 11:11 ]
kto jest chetny na radiator o wymiarach 192x90x50(nowy) moge go komus wyslac razem z calym kitem za doplata za przesylke w tym wypadku juz w formie paczki,powiedzmy doplata 30 zł do kitu(cena radiatora i ogolnej wysylki).kto pierwszy ten lepszy![]()
ten radiator to jest taki do Uni?