• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

zamównie PCB do Uniampa ?

dio, damiani, sprawa wygląda nastepująco: jutro odbieram pcb i będę wiedział ile chłopakom górką wyszło z formatek (narazie jest to niewiadoma). Potem roześlę te, które już są zapłacone bo nie chcę, żeby mi 33 osoby zrobiły "wjazd na chatę" :lol:
Wówczas zacznę wyprzedawać nadmiarowe PCB - chętnych już kilku jest, ale do czasu ogłoszenia wyprzedaży reszty płytek trzeba cierpliwie czekać.

Przy okazji dziękuję wszystkim zamawiającym za rzetelność i terminowość wpłat. Ponadto dziękuję z całego serca tym, którzy wpłacili przysłowiowe parę groszy górką - nadpłata zostanie spożytkowana na utrzymanie serwisu (będzie mi o tyle lżej finansowo). Ku mojemy pozytywnemu zaskoczeniu wielu z Was (Zamawiających) uczyniło ten szalenie miły gest w moją stronę !
Przyznam szczerze, że na przebiegu tego zamówienia powinniśmy się w przyszłości wzorować :)

Uprzejmie informuję, że PCB leżą już u mnie na stole.
W piątek rozpoczynam pakowanie i rozsyłanie do zamawiających o czym będę na bieżąco informował w tym wątku. Po rozsyłce oddam do dyspozycji płytki, które zostaną.
Jako ciekawostkę dodam, że u wykonawcy znalazły się jeszcze 4 PCB z poprzedniego zamówienia (czarny solder) :mrgreen:

maryush napisał:
Dobrze jest :grin:

To może teraz zbiorówka na elementy do Uniampa :?: Co Wy na to :?:

Proponowałem wcześniej, nikt nie chciał się podjąć :( Ale sam już prawie wszystko zakupiłem :D

No tak .. chodzi mi o wszystko.
Tranzystory dość są drogie :/ na aprovi wszystkie kosztują +/- 70zł :/
Pisałem z irkiem ... ma trafa za 100zł do sprzedania jak by ktoś był chętny :P

Tak poza głównym tematem ... opłaca się kupować jakiś padnięty wzmacniacz i montować do niego uni ?

Powrót