• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

zamównie PCB do Uniampa ?

Reakcji
0
Witam.
Może ktoś by się zajął grupowym zamówieniem na PCB do Uniampa ?

ja tu czegos nie rozumiem. irek raz pisze ze musi sie pozbyc starych wersji plytek zeby zamowic nowe a teraz nagle ich niema? :???:

irku, o co tutaj chodzi?

a jezeli byliby chetni na wiecej plytek to najlepiej zeby zajal sie tym irek lub quester

Jeśli o mnie chodzi nie ma problemu - jeżeli uzbiera się co najmniej 30 chętnych to mogę zorganizować produkcję kolejnych PCB w podobnej cenie jak ostatnio (dla przypomnienia ostatnia partia kosztowała niespełna 11zł za płytkę). Niestety trzeba się liczyć z tym, że wszystko drożeje, więc dokładną cenę będę w stanie podać jeśli zamówienie dojdzie do skutku.

To może Quester założysz nowy temat odnośnie tych PCB i może ktoś się jeszcze dopisze :)

Pawel S., Irek niema, potwierdzam.

Ja bylbym chetny na 3-5szt jeszcze nie jestem pewien,zalezy oczywiscie od funduszy.

No to czas zrobić listę:

1. (l_nino) - 1 szt.
2. Tasior - 3 szt.
3. Bart2111 - 2 szt.

Tasior, liczbę dla Ciebie wpisałem tymczasowo. W razie czego poprawisz ;)

1. (l_nino) - 1 szt.
2. Tasior - 3 szt.
3. Bart2111 - 2 szt.
4. Keisan - 1 szt.
5. LuSzTi - 2 szt.

ja bym poczekal chwile dluzej niz przy zamawianiu plytek do Symka...to i wiecej ludzi się uzbiera....i moze cena będzie niższa...

1. (l_nino) - 1 szt.
2. Tasior - 3 szt.
3. Bart2111 - 2 szt.
4. Keisan - 1 szt.
5. LuSzTi - 2 szt.
6. maxdila - 2 szt.

1. (l_nino) - 1 szt.
2. Tasior - 3 szt.
3. Bart2111 - 2 szt.
4. Keisan - 1 szt.
5. LuSzTi - 2 szt.
6. maxdila - 2 szt.
7. kaman777-1,2 szt. w zależności od ceny

Quester, niema problemu ;).
Czy moglbys sie dowiedziec i podac nam orientacyjne ceny w zaleznosci od ilosci? czasem moze brakowac kilku sztuk a cena troche nizsza by byla i moze ktos by sie dodatkowo wtedy skusil itp.

Powrót