Dla osób biorących udział w zamówieniu
http://diyaudio.pl/showthread.php/25790-Zbiorowe-zamówienie-na-płytki-I-AMP zamieszczam paczkę ze schematem, wyglądem PCB oraz listą drobnicy
Przy montażu pcb sugeruję zdublować zworki od pomocniczych napięć, zaznaczyłem je na obrazku. Gdybym wiedział, że pcb będzie dwustronne to te dwie ścieżki byłyby szersze. Pozostałych zworek nie trzeba dublować.
Pamiętajcie o maks mocy traconej na tranzystorach od dodatkowych napięć. Bez radiatora maks co można wycisnąć z obudowy TO220 to < 2W.
W BOMie wypisałem 4 typy przekaźników. Oczywiście nie są to jedne jedyne jakie można zastosować. Generalnie cewka musi być zasilana z 24 VDC, styk może być pojedynczy lub podwójny, zwierny lub przełączany. Jakby co to pytajcie
Nowy płytka uwzględnia zauważone felery z wcześniejszej edycji. Dodałem drugi przekaźnik dla tych, którym mało watów

Zmienione zostały złącza, tak aby można było użyć przewodów o większym przekroju. Dodatkowo zmieniła się pozycja elementów od pomocniczych napięć, będzie łatwiej przykręcić kawałek aluminium do sprawnego chłodzenia krzemu