Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Do wszystkich opcji oczywiście będę chciał do nich dokumentację fotograficzną jak wykonują trafa(by nie zalali i nie wiadomo co tam jest).
Też tak pomyślałem jak napisałeś o tym "baniaczku"
jeśli zrobią to solidnie chodzi mi o opcje 2/2,5 to mogłoby to być...
- - - - - aktualizacja - - - - -
Tylko takie nawijanie to amatorszczyzna, nie wierze że ten drut będą prostować i żeby lakier nie popękał :/
Też tak pomyślałem jak napisałeś o tym "baniaczku"
jeśli zrobią to solidnie chodzi mi o opcje 2/2,5 to mogłoby to być...
- - - - - aktualizacja - - - - -
Tylko takie nawijanie to amatorszczyzna, nie wierze że ten drut będą prostować i żeby lakier nie popękał :/
Czyli pozostaje opcja jak dla mnie 2. Chyba ze wiekszosc bedzie sie upierac przy 2.5tez moze byc.
Dobrze ze chociaz postawili sprawe jasno i rzeczowo.
Szczerze mówiąc to jak dla mnie bardziej atrakcyjnie wygląda opcja 1 (lub 2.5 o ile da się to zrobić porządnie).
W opcji 2 dostajesz puszkę za 10 zł i żywicę za kolejne 10 zł czyli tanią estetykę (która będzie wewnątrz obudowy i tak), a tracisz ekranowanie pri/sec (czyli jakość, na ile znacząco to mi ciężko powiedzieć).
Ludzie chyba pracują...
Kolejny raz powtórzę ze "zwykłe" trafa z toroidów to szit i nie należy ich porównywać ze zwykłymi trafami innych producentów. Ja do tej pory byłem zadowolony ze zwykłych Norateli, ale nie o tym.
Nie zgadzam się z tym. Tak samo ciągle zapominasz o fakcie, że za te transformator zapłaciłeś 2/5 więcej niż koszt takiego samego transformatora w toroidach. Po prostu droższa cena dyktuje lepsze wykonanie, ot cała tajemnica.
Nie ma co psioczyć aby ratować sytuację.
Rozumiem o co chodzi, i widzę, że ten zwykły transformator jest lepiej wykonany - no ale jaka cena :/ Zapłaciliście za audio wersję, macie zwykłą, na Waszym miejscu zapewne bym sobie je zostawił i oczekiwał dużego obniżenia ceny, ale widzę, że takiej opcji nie ma.
Taka opcja jest i została zaproponowana przez Noratel jako pierwsza, ale zobacz co koledzy wyżej chcieli, zwykłe = badziewne -> wiec negocjuje dalej.
EOT już.
nam nic innego nie pozostanie jak przyjac trafa od kuriera mozna jedynie sie dopomniec rekompensaty ale nie tylko w postacji przesylki po talerzyku i gumowej podkladki ale i zniwelowaniu kosztow,jak tak wyglada wersja audio to pytanie jak wyglada wersja podstawowachyba ze roznica widnieje jedynie na fakturze
![]()