• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zbiorowe zamówienie Transfromatorów audio - Accuphase E-450

Status
Ten wątek został zamknięty.
Jesli w ramach tego zamówienia zaleją trafo i dodadzą puszke, jestem za. Zawsze to plus.

Przy takim rozwiązaniu sprawy nie ma na co marudzić, jedynie się cieszyć, że firma potrafi się do błędu przyznać i chce zadośćuczynić.
Zalewać ojciec, zalewać!

Oto co ostatnio Noratel dostał.

Jak to się mówi pałka się przegła.

Witam,

Niestety nie jestem zadowolony z wpsółpracy z firmą Noratel jak i kontaktu z waszym Project Menagerem. Nie interesuja mnie dodatkowe koszty jakie Noratel musi ponieść na ponowne nawijanie transformatorów, jeżeli jest to dla was nieopłacalne transformatory zostały zwróconę do waszej firmy prosze zatem o zwrot gotówki w ramach niewywiązania się ze zleconego projektu.

Czy mam wystapić z oficjalnym pismem do firmy?

Karol Zdyb

Myślę ze podziała...

Ostatnia edycja:
Q..a ręce opadają.
Bierz my kasę, ci co chcą z powrotem niech biorą, reszta napiszmy do toroidów i do trzech tygodni mamy.
Nigdy więcej noratel, bo takiej fuszery i krętactwa nie doświadczyłem daaaaaawno.
Ponad dwa miesiące to trwa :-(

A co napisali/mówili przez tel ? Chcieli byśmy dopłacili za ich fuszerkę ? O_o

No to bajka... Panowie albo sie decydujemy na robote albo zwrot kasy i to w trybie natychmiastowym.
Wylozylem ponad 800 zł i nie mam zamiaru czekać do sierpnia az laskawie dostanę trafa.

Gdzie jest problem? Bo ja go nie widze...

Jesli zwrot kasy zamawiamy w kilka osob w Toroidy.pl i po sprawie.

No to bajka... Panowie albo sie decydujemy na robote albo zwrot kasy i to w trybie natychmiastowym.
Wylozylem ponad 800 zł i nie mam zamiaru czekać do sierpnia az laskawie dostanę trafa.

Gdzie jest problem? Bo ja go nie widze...

Jesli zwrot kasy zamawiamy w kilka osob w Toroidy.pl i po sprawie.

Problem ze cholernie wolno podchodzą do sprawy, pierdolenie ze cha się poprawić etc... a od tygodnia jak zabrali trafa chyba nic sie nie zmieniło. Po moim mailu ich ostro ruszyło i mam dostać szczegółowy terminaż wykonania traf.

Mówiłem by zostawić te z zwrotem w wysokosci 1/3 :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót