• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zbiorowe zamówienie Transfromatorów audio - Accuphase E-450

Status
Ten wątek został zamknięty.
Ktoś chyba dla jaj pousuwał ludzi z listy bo nie wszyscy są!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panowie ZAPAKOWAŁEM 17 PACZEK A DOSTAŁEM TYLKO 10 PEŁNYCH ADRESÓW Z TELEFONAMI PROŚBA O PILNA AKTUALIZACJE NA PW!!!! W PIĄTEK JADĘ NA 2-3 TYGODNIE URLOPU I NIE BĘDĘ MIAŁ JAK WYSŁAĆ!!

Ostatnia edycja:
Wysyłam tylko tym co podali adresy na PW.

Jutro wyjdzie 14 paczek po 1 trafie i 3 po 2trafa.

Paczki sa ubezpieczone na 1000 i 1500zł, prośba o sprawdzenie ich przy kurierze!! Zapakowałem dość solidnie, jedni mają większe kartony inni mniejsze ale zawsze w środku jest duzo wypełniacza.

Nie raz robiłem zamówienie elementów do wzmaka... ale trafa to wyższa szkoła jazdy....

Ostatnia edycja:
Trafo doszło, paczka nie uszkodzona, w środku dość dużo wypełnienia.

Waga trafa: 6.8kg
Wymiary: 165x65

Wygląda solidnie, choć podłączyć nie miałem okazji jeszcze ;-)

1bvvkphs37renz4qndgv_1404465139.jpg
lqi0dxizhxtpe2miclg0_1404465134.jpg

heheh mam takie samo:P wg mnie srednicowo dosc spore,mogloby byc wyzsze ale mniejsze na srednicy mam nadzieje ze mi wejdzie wobudowe tylko,i wyprowadzenia dosc krotkie niestety

Do mnie też paczka już dotarła, zapakowane solidnie, dużo wypełnienia, w paczce 1 transformator, 1 blaszka, 3 podkładki. :)

Panowie spawdzajcie paczki bo sa ubezpcozne!!

Jak komus nie zapakowałem z rozpędu podkłądki, dajcie znać, dostałm ich z zapasem....

Transformatory są bardzo solidne, każde nastepne tez bede u nich zamawiał mimo wpadki, przy okazji będą spore rabaty :)

Mam i ja, huge motherfucker ...

dj_zibi, jeszcze raz dzięki za organizację, "trochę" stresu napewno miałeś ....

Do mnie tez paczka doszła.
Spodziewałem się dużego transformatora, a nie WIELKIEGO : O
Jest tak ciężki, że można nim sobie ćwiczyć.

Do mnie też dojechał, teraz czas myśleć nad budą znając już rozmiar trafa.

Ostatnia edycja:
I ja mam całe i zdrowe 2 sztuki.
Następnym razem trza doliczyć koledze na melisę :-):-)
Zjem obiad bo dopiero po robocie i aplikuję do domku.

... paczka dotarła ,mam tylko 2 podkładki i blaszkę ale bez stresu poradzę sobie ...

3xxv4g4hfb01dcqcp6fi_1404485675.jpg
8h0506r1smtlah64o0ct_1404485709.jpg

..dzięki i udanego urlopu życzę ...

Dotarły i do mnie.
Wielkie dzięki za poświęcony czas i nerwy.
Warto było jednak czekać, na zdjęciu dla porównania takiej samej mocy z Toroidów.

Jest i mój, pełen komplet.Niema co, pewnie parę siwych włosów Ci przybyło.
Dzięki wielkie za zamówienie.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót