Panowie nie wysłałem do 4 osób które nie potwierdziły mi adresu na maila. 19 wracam do Polski dopiero wtedy będę mógł rozesłać.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zibi zlituj się! Mija kolejne 2 tygodnie, a trafa nie ma.
Końcem miesiąca jadę na urlop, a chciałbym odebrać przesyłkę osobiście.
.3lite proszę Cię ja bardzo zlituj się i po chłopsku zamknij się w sprawie zamówienia traf które Cię nie dotyczy. Tak trafa noratela są złe i do dupy i nic Ci do tego bo nie brałeś udziału w zamówieniu i nie życzę sobie byś tu cokolwiek pisał. Nie obsmarowałem Cię w Twoim temacie zamówienia kitów które według mnie sa lekko mówiąc mało pewne, źle spakowane, źle wysłane i za drogie.... nie jest to tylko moje zdanie wiec lepiej zamilcz i klep dalej Acu w domowym zaciszu.
Ale ja nic nie wspomniałem o organizacji i o Twoim zamówieniu. Moje problemy są tylko i wyłącznie do Noratela, a Ty wpadasz w panikę jakbym Cię obrażał. Tak, te transformatory są do dupy - są za duże, buczą i są po prostu drogie. A jeśli chodzi o zamilczenie - pyskować to możesz do matki, nie do mnie.
I przy okazji - mam prawo się wypowiadać w tym temacie ponieważ wzmacniacz od kolegi Hermes'a ja będę składać z mojego kitu i transformatorem Noratela (Twoje zamówienie).
Mimo wszystko proszę bys się uprzejmie zamknął i zajął się swoimi za drogimi, źle zapakowanymi i podrobionymi kitami. Taka mała prośba ode mnie po przeanalizowaniu tego co robisz w tym temacie od początku.
gi za dużo teorii mało praktyki bierz w łapie wzmak i odpalaj![]()