Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Transformator z Noratela jest tak dobry, że dzwiedziu sprzedał go w kilka dni po otrzymaniu. I to wszystko dlatego, że pomimo swoich super wielkości i super jakości rdzenia... zwyczajnie buczało. I tak o to wrócił do transformatorów z toroidy.pl![]()
otóż to!Po za tym kto z was uruchomił 450 na tym trafie??
Bo jak na razie to dużo teorii zamiast praktyki widzę.
Oprócz zalanego środka, to co nie spełnia wymogów. Ja swojego jeszcze nie miałem okazji podłączać.
Noratel sobie poleciał w członka z tymi kubkami. Zasługują na antyreklamę.
Temat jest prosty.
Zamówienie zostało spieprzone w momencie ustalania reklamacji tzn gdy przysłali nie takie trafa jak zamawialiśmy. Gdyby wtedy zamawiająca osoba twardo postawiła warunki i termin, ( łącznie ze sławnymi kubkami ) wszytko byłoby ok. Niestety tak się nie stało.
Dlatego pytam się dj_zibi co się działo przez te kilkanaście tygoni ? był czas na reklamację...ale jakoś sprawa ucichła bo wszyscy mysleli że 'jakoś to będzie' ...niestety jakoś nie jest.
Kupiłem dwa trafa za 800 zł. I oba brumią pod obciążeniem, więc gdzie jest wersja audio ?...to nawet obok audio nie leżało. Wychodzi wszystko teraz z czasem jak ludzie uruchamiają wzmacniacze...a ilu jeszcze nie uruchomiło ? i nie jest świadomych co mają ?...
Sprawa druga, wypadałoby aby osoba zamawiająca udostępniła oficjalne dokumenty od Noratel tzn fakturę, potwierdzenie odbioru itd. tylko z tym każdy indywidualnie może z Noratelem teraz negocjować.
Jeśli nie polubownie w ramach gwarancji to na drodze prawnej.
Każde trafo brumiI oba brumią pod obciążeniem, więc gdzie jest wersja audio
A z tymi ekranami to założę się że i tak spora część osób nie ma instalacji z PE i tego nie podłączy albo będzie wisieć a wtedy bardziej szkodzi niż pomaga![]()