a ile elementów miałeś w domu?pegelmesser napisał:Tu sie kolego mylisz, ja złozylem uni za 30zł bez radiatora...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a ile elementów miałeś w domu?pegelmesser napisał:Tu sie kolego mylisz, ja złozylem uni za 30zł bez radiatora...
pegelmesser napisał:Tu sie kolego mylisz, ja złozylem uni za 30zł bez radiatora...freedi napisał:Panowie, gdziekolwiek chcielibyscie kupić taniej owy zestaw...nie uda wam się to !!!
w większości tak chociaż jedna wartość będzie miała 5% bo innych nie znalazłem(są ale trzeba by od kolejnej osoby zamawiać a to bez sensu)csbiczek, ale rezystorki to 1% rozumiem?to jest kwestia groszowa
dziś pytałem ile ich ma to dostałem odpowiedź że 15szt.freedi napisał:csbiczek a może warto by zapytać luke666 czy faktycznie posiada jeszcze te 15 PCB :smile: ...chyba,że jesteś pewien,bo nie uśmiecha mi się (większości chyba również) wytrawianie tej "pajęczynki"(jestem leniem).
Potwierdzam, zostało ostatnie 15szt i więcej być nie będzie chyba, że znowu znajdzie się z 50 chętnych osób (w ciągu najbliższego roku raczej mało prawdopodobne, może w międzyczasie powstanie jakaś nowa konstrukcjacsbiczek napisał:dziś pytałem ile ich ma to dostałem odpowiedź że 15szt.
przeczytał byś parę wpisów wstecz to byś wiedział... 10zł za pcbkaman777 napisał:pcb 8,5 czy 10 zl ?? :>