Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pewnie dlatego że kolega luke666 sobie doliczył te1,5zł bo musiał wziąć więcej pcb i co się z tym wiąże zamrozić swoje pieniądze, na jego miejscu zrobił bym dokładnie to samo... 1,5zł więcej to nie majątek, nie zbiedniejesz...kaman777 napisał:skoro sie pytam czy 10 zl czy 8,5 to musialem czytac te posty powyzej,pytanie dlaczego cena zwrosla o te 1,5 jak wczesniej pcb staly po 8,5?? kurs euro wzrosl :>?? nie sadze
no chyba jednak nie bo byś wiedział że są po 10zł a nie po 8,5zł- a dlaczego masz odpowiedź już napisaną wyżej...kaman777 napisał:skoro sie pytam czy 10 zl czy 8,5 to musialem czytac te posty powyzej,
csbiczek napisał:Więc dorzucamy to do kitu, a co do ostatecznej ceny to napiszę jutro jak się dowiem czy będą jakieś upusty;
kokosów się nie spodziewajkrasz1 napisał:No to czekamy na cenę ostateczną, a nóż się dopiszę.
na pewno nie od tego żeby ciągle poprawiać coś po Was jeśli Wam się nie chce to dlaczego nam ma się chcieć? Kolejny offtopic bez zaznaczania w chmurkach i bez ustawiania czasu wygasanie będzie się kończył ostrzeżeniami! - Nie straszę, ostrzegam! | ![]() |
2 posty wyżej ostrzegałem! | ![]() |
dokładnie... Od zamknięcia myślę że ok 2tyg i paczka będzie u Ciebiefreedi napisał:lista chętnych,ich wpłaty,wysłanie zamówień(z reguły do kilku sprzedawców)...i oczekiwanie na ich realizacje,kompletowanie zestawów,pakowanie,wysyłka...chyba tak to wygląda?
no niestety, te co miał luke666 są wszystkie zarezerwowane, pozostaje CI jedynie albo wytrawić samemu, albo napisać ogłoszenie że kupisz takową...IoNcs napisał:Rozumiem ze na PCB nie mam co liczyc ?
jakby się zwolniło PCB to i tak jestem pierwszy w kolejce chwilę po tym jak zamknęła się na nie lista :???:IoNcs napisał:Rozumiem ze na PCB nie mam co liczyc ?
a co Ty chcesz za preampa robić? Potek i selektor wystarczy...gigipawel napisał:Dużo osób będzie do tego zestawu dorabiało we własnym zakresie Preampa jakiegoś ?