Ale nie pisałem o takim dużym wzmocnieniu. Różnica taka jak między Unim a przykładowo Yamahą A-520 gdzie już opisałem co i jak gra.Manstaff11 napisał:ale nie o 6 lub 13 dB jak np. układ regulacji barwy Irka.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale nie pisałem o takim dużym wzmocnieniu. Różnica taka jak między Unim a przykładowo Yamahą A-520 gdzie już opisałem co i jak gra.Manstaff11 napisał:ale nie o 6 lub 13 dB jak np. układ regulacji barwy Irka.
:shock: dolphin123 ciebie o takie stwierdzenia bym nie posądził. Jeszcze nie słyszałem żeby dodanie opa-ampa poprawiło bas, takie rzeczy to tylko na AS gdzie im wszystko jedno co i gdzie wkładają przez co mogą być różnice w "brzmieniu". Jak się zamienia zwykły wzmacniacz na CFA lub poleca opa637 zamiast 627 to nie dziwota. Ten ad827 to szybki wzmacniacz video jeśli nie umie się go użyć to można więcej zepsuć niż poprawić, po za tym wersja na DIP kosztuje ponad 50PLN a więc prawie tyle co części do UNIAMP-a jeszcze ktoś weźmie na serio twoją wypowiedź i straci tylko kasę. | ![]() |
csbiczek napisał:Osoby które brały udział w zamówieniu kitów a nie starczyło dla nich pcb, proszone są o dopłatę 10zł na to samo konto na które wpłacały za kity...
maxxx222 napisał:csbiczek a osoby z pierwszego zamówienia maja płytkę czerwona czy zielona?? Jeśli można to ja prosiłbym o czerwona.
nie wiem, czerwoną chyba... Nic nie będę zmieniał, wszyscy mają takie same... I tak mam zamieszanie z częściami bo sprzedawcy w kulki zaczynają sobie lecieć i jeszcze nie mogę złożyć zamówienia a kontakt z nimi jest tragiczny...maxxx222 napisał:csbiczek a osoby z pierwszego zamówienia maja płytkę czerwona czy zielona?? Jeśli można to ja prosiłbym o czerwona