Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Też doszedłem do takiego wniosku. Postaram się załatwić kondensatory low E.S.R bez dodatkowych kosztów przesyłki.(l_nino) napisał:Tak jak Pawel S., napisał .. nie ma sensu moim zdaniem przepłacać za części które i tak prawdopodobnie nie wiele dadzą a zawsze parę groszy się zaoszczędzi.
Elementy będą dobrej jakości. Nie składamy wzmacniacza na TDA2030 tylko Uniampa :wink:mozart napisał:Dodam że ja na przykład wolałbym dołożyć te parę złotych i mieć dla spokoju dobrej jakości elementy.
Jeśli będziesz miał taką potrzebę możesz zakupić je na własną rękę. Jakoś mi się nie widzi, żeby ktoś chciał wyłożyć ok. 30zł na same kondy do zasilacza.mozart napisał:A co do kondów zasilających to może Nippon?
Tak, tylko, że mi nawet na myśl nie przyszło, żeby Nichicony znalazły się w zasilaczu. Mówiłem wtedy o reszcie elektrolitów.mozart napisał:A co do kondensatorów do zasilacza to na allegro Nippon te 50V są po 27,80zł za 2szt co i tak wydaje mi się będzie taniej niż Nichicon.
Ta alternatywa jest tutaj: http://www.allegro.pl/item659621866.htmlNo chyba że jakaś inna tańsza a równie dobra alternatywa?
nie placilbym wiecej niz 6zl za kondensator :]mozart napisał:A co do kondensatorów do zasilacza to na allegro Nippon te 50V są po 27,80zł za 2szt co i tak wydaje mi się będzie taniej niż Nichicon. No chyba że jakaś inna tańsza a równie dobra alternatywa?