cudny90
DIYaudio.pl logo creator
O kurcze, jak przeczytałem, że może być czarna soldermaska to chciałbym taką płytkę 
Ile ile ile
??

Ile ile ile

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dokladnie ja to samo, tez chce czarnacudny90 napisał:O kurcze, jak przeczytałem, że może być czarna soldermaska to chciałbym taką płytkę
podlicze czy mi wystarczy. jak nie to zaliczki. HERMINATOR juz wplacil caloscmIKI napisał:PawelS a jak postanowiłeś z tranami i kondami zasilającymi?
jak sie rano o tym dowiedzialem to sie cieszylem jak dziecko :mrgreen: (moja dziewczyna moze potwierdzic)mIKI napisał:ps. VIP'ie
tez wlasnie niewiem co wy macie z tym czarnym - ja bym wolal jakis klasyczny zwiazany z elektronika...brencik napisał:A co ta czarna soldermaska ma niby dać?
fajniePawel S. napisał:mIKI napisał/a:
ps. VIP'ie
jak sie rano o tym dowiedzialem to sie cieszylem jak dziecko :mrgreen: (moja dziewczyna moze potwierdzic)
Jak te same płytki będzie miało 20 osób to już nie będzie niespotykana :razz:UKA napisał:Czarna soldermaska mnie się podoba, bo jest po prostu niespotykana...