Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to sie zalatwi bo dzisiaj moze bede z TME zamawialSzopler napisał:Ja bym potrzebował jedynie:
- 2x 2SC4793
- 2x 2SA1837
- NTC100k
jak sobie przyjedziesz i sparujesz to bedziesz mialSzopler napisał:PS. Oczywiście trany parowane
brakuje tylko jednej paczkigi napisał:Jak tam coś się ruszyło ?
Paweł jaka paczka została jeszcze do zrealizowania
irek napisał:[...] w moim ukladzie nie ma on (wieloobrotowy potencjometr montażowy - przyp. Q) sensu. Rozrzuty napiec progowych tranzystorow bipolarnych sa bardzo male a zakres regulacji jest tak dobrany ze zaczynamy regulowac w zasadzie od zera do ok 100mA wiec w bezpiecznym przedziale [...]
panowie, pisalem juz wczesniej ze mam 10 dodatkowych zestawow ale liste zrobie jak wszystko bede mial! tak wiec narazie prosze zadnej listy nie robic | ![]() |
to nic nieda - potrzeba ok 100-150zl zeby zaczac wysylac
nie - liczac teraz to co wydalem i to co musze zamowic z TME to zostaje 2-3zl do zwrotuMariuszElektro napisał:Jak to ja wpłaciłem 80zł to jeszcze mało ??
no wlasnie... | ![]() |
podobnie bylo jak byly symasymy - ja nadal swojego nie skonczylem :roll:cudny90 napisał:Ja już się boję, jaki będzie wysyp UniAmpów na forum, gdy KITy zostaną rozesłane