• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Ta firma odstrasza detalicznego kupującego od siebie jak tylko potrafi

a nie pomyśleliście o tym, że na czymś trzeba zarabiać. Większość sprzedawanego sprzętu prze stx idzie dużymi partiami do dużych producentów.
Rynek hobbystyczny to tylko kilka procent ich produkcji. A jak wiemy z tego kasy nie ma.

Szkoda czasu zastanawiać się nad polityką firmy tylko przyjąć stan faktyczny. W alternatywie do stx'a mamy wiele innych firm, więc nie ma co się zbytnio rozczulać.

Nie na temat...
np. 18AWX/8R kosztował 134zł (jeśli dokładnie pamiętam); teraz kosztuje 141zł (zresztą dużo przedmiotów 18-130AKX też już kosztuje 153zl...)

panowie, byl ktos z was w tej firmie?
widzieliscie ich "moce produkcyjne"?
ja i lklukasz bylismy...
w chwili obecnej nawet jakby pracowali na 3 zmiany to by sie nie wyrabiali z zadowoleniem kazdego...
dlatego musimy poczekac cierpliwie az sie rozbuduja i na powaznie zaczna zwiekszac moce produkcyjne ;)

za bardzo rozbudowywać to się nie mają gdzie

ziemia juz zakupiona - czekaja tylko na formalnosci

Mówię tylko o podwyżce która to chyba jest 2 od początku roku (ciekawe ile jeszcze wzrosną ceny do końca roku i czy nadal będą tak konkurencyjne)
mi sie tez to nie podoba (GDN 14 SCX kosztowal 38zl teraz kosztuje 44zl)
ale zwroc uwage ze wszystko dookola drozeje!
i wkurza mnie to strasznie bo marzenie o wlasnym samochodzie odchodzi cora dalej :???:

Pawle u mnie to samo z samochodzikiem :/ Chciałem coś na wakacjach kupić, ale jeżeli ceny będą takie jak obecnie to dalej komunikacja miejska i samochód ojca pozostaną.

Nie na temat...
wy lepiej zobaczcie o ile cana benzyny idzie w góre w ciągu tygodnia!
To jakieś żarty są...:angry:

Nie na temat...
dla tego warto sie przerzucic na gaz! ;) 25-30zl - 100km, nawet przy dzisiejszych cenach, stosunek ceny do jakosci chyba najwyzszy z mozliwych dostepnych :) inna sprawa ze w zeszle wakacje 100km robilem za 15-20zl...

Nie na temat...
i wkurza mnie to strasznie bo marzenie o wlasnym samochodzie odchodzi cora dalej

Nie masz czego żałować, tylko zaoszczędzisz na głośniki, zwłaszcza na benzynie;)
25-30zl - 100km, nawet przy dzisiejszych cenach,

Za tyle ja też robię 100km a mam na benzynę:)

Rozumiem że ci z STX kupili sąsiednie działki i fabrykę chcą stawiać?

Powrót