Nie wiem czy masa membrany nie kryje się tutaj pod parametrem "Masa dodana" - może jest to masa membrany razem z adapterem do montażu już rzeczywistej "masy dodanej"? A jeśli tak jest no to trochę niefortunnie im to wyszło.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jest już dostępny ceramik na stronie. 198zł/szt
http://stx.pl/t-stx-4-1-250-6-f-a-sc-x.html
chyba jakis bladVoice coil diameter - 50 mm
Co do średnicy magnesu - poco to komu?? Można zastosować magnes 180mm klasy F20 albo odpowiadający mu mocą magnes klasy F35 o średnicy około 120mm.
Mając nawet dwa magnesy tej samej klasy poza średnicą zewnętrzną liczy się też wysokość i średnica wewnętrzna. Idąc dalej tym tropem mając nawet dwa identyczne magnesy można osiągnąć zupełnie inne wyniki B w szczelinie po przez zmianę wysokości nabiegunników czy średnicy szczeliny...
150 pare lub 160 pare qr... ceny rosna a zarobki bez zmian ;(
Jestem załamany w jakim my kraju żyjemy. Nasi "dziadkowie" walczyli o to by nas sąsiedzi nie rozebrali... a dziś widać jak nasz żad ma to w du... Mogę się założyć że gdyby wtedy wiedzieli za jaką dzisiejszą chu.nie mają walczyć to patriotyzm był by im obcy...! | ![]() |
Cena za ten ceramik z kosmosu... Tym bardziej, że część osób go krytykuje za chirurgiczne brzmienie..
Cena za ten ceramik z kosmosu... Tym bardziej, że część osób go krytykuje za chirurgiczne brzmienie..
to tak jakbys zarzucal jakiemus samochodowi ze sie idealnie prowadzi...
Co do tej idealności w domysłe odniesionej do STXa to bym polemizował.
da się wodospad zrobić w SW?