Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
szkoda ze zalecany do zamknietej bo bym zaszalal i zrobil tanie 3 drogi na papierowych glosnikach![]()
Jak szaleć to szaleć, dolep dodatkowy magnes dla zbicia Qts i masz niskim kosztem głośnik grający w br Fajnie że ma małą moc.
Niektórzy narzekają na te awx, gdy grają na tej zwrotce. No i własne upodobania odgrywają zasadniczą rolę.
jak tam bylismy to wlasnie zwrocilem na to uwageFajnie że ma małą moc.
no to kto kupuje pierwszy na testy?Skoro ten nowy 12" jest dedykowany do closed to może wyjść fajny tani i mały monitor ala Harbeth albo Altus na domówki
No to na bank cos ze zwrotka albo moze wadliwe wysokotonowki, bo jak ktoregos dnia posluchalem sobie w salonie te kolumny to az zdziwilo mnie ze tam siedza na dole Vify, tak marnie to gralo... I na gorze i na dole...ktos do mnie pisal ze jego kuzyn (?) zrobil FX-300 i graly gorzej od dali icon
100W to spory wzmak przy 8ohmach. Swojego czasu MX140 zasilałem lampiakiem 1-2W na PCL86 i to starczało jak ktoś nie jest maniakiem głośnego słuchania. Myślę, że takie EL84 w PP (8-10W) w zupełności by mnie mocowo zadowalało przy takich kolumnach.przeciez nie kazdy dysponuje wzmacniaczem 300w a takie kolumny wlasnie napedza sie wzmacniaczem max 100w
no to kto kupuje pierwszy na testy?
Ja też bym coś kupił do linii,zastanawiam się nad 10" lub 12",miał by to być sub na imprezy plenerowe,grill na działce itp.
Ten nowy 12" będzie dobry czy po prostu będzie za "cienki"?
jak bas na powietrze to może nie T-line tylko Horn na estradowcu
Jak się sprawdzi, to może z jakimś papierowym średniakiem tonsila go połączyć i jakąś kopułką i byśmy mieli 3-way.
albo jakąś szerokopasmówkę tb i dwie drogi nisko cięte
Jedyna szerokopasmówka, jaką bym tutaj widział (akurat z tych dostępnych u Killera) to chyba W4-1320SI http://www.zap-audio.pl/parametry/TB W4-1320SI.pdf .
albo jakąś szerokopasmówkę tb i dwie drogi nisko cięte